Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

NOVINKY JAR/LETO: Kozmetika, ktorá by vám nemala uniknúť!

16. 6. 2021

Obohaťte svoju kozmetickú výbavu o novinky, ktoré ešte len pred pár dňami dorazili na kozmetický trh. Vybrali sme pre vás tie najväčšie hity ako je Curl Manifesto, BlondME, Blond Studio, Egyptian Wonder a ďalšie.

Vlna pandémie nedokázala zastaviť pravidelný príval jarných noviniek. Ako každú jar, aj tento rok v roku 2021 nám kozmetický trh ponúka veľa revolučných noviniek, ktoré by nemali chýbať vo vašej výbave. Predstavíme vám tiež, čo je nové v kaderníckom svete. Poďme si spolu pekne predstaviť tie najlepšie jarné novinky.

Kérastase Curl Manifesto

Každá žena s kučeravými vlasmi závidí ženám s rovnými vlasmi. A nie je to len preto, že túži po niečom, čo nemôže mať, ako už to u nás žien býva, ale je to hlavne preto, že úprava rovných vlasov sa zdá byť oveľa jednoduchšie. Kdežto upraviť ráno kučeravé alebo vlnité vlasy do reprezentatívnej podoby dá poriadne zabrať. Od teraz sa však všetko mení! Kérastase predstavuje Curl Manifesto, vďaka ktorej si svoje kadere opäť zamilujete.

Kérastase si uvedomuje, že kučeravé typy vlasov sú vďaka svojej špecifickej textúre oveľa horšie upravitelné a viac náchylnejšie na zlomenie a suchosť. Preto vytvoril produkty Curl Manifesto, ktoré sú formulované tak, aby poskytli hydratáciu, posilnenie, definíciu a podporu zvlnenia, bez toho aby zaťažovali. Výskumné tímy značky Kérastase spojili tie najlepšie ingrediencie: Manukový med a Ceramidy, ktoré sa postarajú o krásu všetkých typov vlnitých, kučeravých aj afro vlasov! Navyše, vďaka modulárnemu systému si môžete upraviť vlasovú rutinu na mieru vašim kudrlinkám. #MANIFESTYOURGREATNESS

Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Curl

S novinkami pre kučeravé vlasy sme však ešte neskončili. Tiež rad Tea Tree Lavender Mint od Paul Mitchell sa rozrástla o nové produkty pre kučeravé a vlnité vlasy, ktoré pomáha skrotiť, poskytuje im potrebnú vlhkosť a zanecháva ich zdravé a upravené. S upokojujúcou vôňou.

Blond Studio je prepracovanejší!

Kompletný rad zosvetľujúcich produktov Blond Studio od L'Oréal Professionnel sa postupne mení! Novo ponúka: prehľadnejšie obaly, udržateľnejšie, 100% recyklovateľné nádoby, novú farebnosť púdrov (čím vyšší zdvih, tým tmavšia modrá farba) pre lepšie rozlíšenie v miske. U všetkých produktoch formula zostáva rovnaká.

Špeciálna novinkou je zosvetľujúci púder s ílom Blond Studio 7 Clay Lightening Powder špeciálne navrhnutý pre čoraz populárnejšiu techniku baleáž (balayage). Formula s 19% ílu zaisťuje extrémne priľnavá textúra umožňuje presné vykreslenie baleáže či melírov. Vďaka tomu vám pôjde baleáž pekne od ruky. Proste nástroj snov pre vašu baleáž.

Nová značka Egyptian Magic

Aby bola značka úspešná nemusí mať stovky produktov. Značka Egyptian Magic je toho dôkazom! K úspechu jej stačí len jeden jediný produkt, a tým je jeden z najuznávanejších krémov v oblasti krásy Egyptian Magic All Purpose Skin Cream. Jendá sa o jedinečný krém s magickými schopnosťami, ktorého receptúra čerpá inšpiráciu zo starovekého Egypta a spája iba šesť prírodných ingrediencií do jednej jedinečnej receptúry. Výsledkom je 100% prírodný produkt s hydratačnými a výživnými vlastnosťami, ktorý sa stal vyhľadávaným mnohými celebritami, profesionálmi a dokonca aj lekármi. Tento krém si obľúbili oi. Madonna, Kate Hudson, Gisele Bündchen, Karolína Kurková, Cameron Diaz či Eva Longoria. Môžete ho použiť nielen ako hydratačný krém, ale aj po opaľovaní, na vyrážky, spáleniny, jazvy po akné, popraskané pery, nechtové lôžka, strie, ekzémy, lupienku, detské zapareniny, vysušené vlasy, kúsance od hmyzu a oveľa viac. Takže ideálny produkt na cesty alebo dovolenku, keď chcete ušetriť miesto v kufri.

Redken mení svoju tvár!

Profesionálna vlasová kozmetika Redken mení svoju tvár a ponúka nový vedecký dizajn obalov, tak aby viac korešpondoval s ich filozofiou, ktorá k vlasom pristupuje na základe vedeckého princípu a je alfou omegou tejto vlasovej starostlivosti dodnes. Hlavné DNA, misie a piliere značky Redken sa teda nemení, vaše obľúbené formuly zostávajú rovnaké, ba naopak - značka Redken je teraz ešte viac vedecká a profesionálne. Revolučný dizajn obalov podtrhuje nielen vedeckú a profesionálne stránku, ale posúva značku dopredu novým záväzkom udržateľnosti. Teraz sú všetky obaly vyrobené zo 100% recyklovaného plastu a každá fľaša má:

  • NOVÝ TVAR inšpirovaný laboratórnou nádobou.
  • NOVÚ etiketou, na ktorej zákazníci nájdu zjednodušené oznámenie týkajúce sa predpísaného používania pre všetky typy a problémy vlasov.
  • PERCENTO ÚČINNÝCH INGREDIENCIÍ, ktoré zdôrazňuje význam vyváženého pH pre zdravé vlasy.
  • NOVÝ VYLEPŠENÝ UZÁVER, ktorý je bezpečnejší a viac tesní.

Rekonštrukcia značky má však aj smutnú správu pre tých, ktorí si obľúbili produkty z radov: Nature + Science, Diamond Oil, All Soft Mega a Curvaceous. Tieto produkty boli vyradené z predaja bez náhrady. Máte teda poslednú šancu si ich zakúpiť.

BlondME renovácia

BlondME nie je nutné dlho predstavovať. Jedná sa o veľmi populárne a obľúbené produkty, ktoré sa starajú o blond vlasy tak, že je aj napriek náročnosti zosvetľujúceho procesu je zachovaná ich prvotriedna kvalita. Schwarzkopf to veľmi dobre vie, a tak sa tento rad snaží neustále vylepšovať. Od roku 2021 tak všetky produkty BlondME obsahujú novú 3D Bond Creation technológiu, ktorá spája vnútorné vlasové väzby vytvorením trojrozmernej siete vnútri vlasového vlákna. Vďaka tretej dimenzii sú vlasové väzby hustejšie a pevnejšie ako u predchádzajúcej bonding technológie.

Novinkou je tiež prehľadnejšie rozdelenie produktových rád na:

Colour Enablers

Posuňte farbenie na ďalšiu úroveň! Schwarzkopf Professional predstavuje nový a čiastočne renovovaný komplexný rad produktov Colour Enablers pre zdokonalenie farbiaceho servisu tak, aby ponúkol klientom lepšiu kvalitu vlasov a dlhšiu výdrž farby, bez toho by bol ohrozený farebný výsledok. S radom produktov Colour Enablers budú všetky farebné služby príjemnejšie, ľahšie a bezpečnejšie! Podporuje kolorista vo všetkých fázach farbiaceho servisu.

Milk Shake Direct Color

Ružová, fialová alebo modrá? Tiež máte s príchodom leta a teplejšieho počasia chuť vyskúšať nejakú zaujímavú farbu na vlasy? Ak túžite len po dočasnej zmene alebo oživenie vašej farby vlasov s jednoduchou aplikáciou bez nutnosti vyvíjača, je novinka Milk Shake Direct Color dokonalým riešením! Ponúka 20 miešateľných odtieňov pre oživenie, zintenzívnenie, tónovanie, korekciu alebo zmenu farby, ktoré vydržia v priemere 8-10 umytí. Sú 100% bez amoniaku a peroxidu, takže nenaruší štruktúru vlasov, ba naopak vlasy vyživí a dodá im hebkosť a lesk. A čo je na nich podľa nás úplne to najlepšie? Ich vôňa! Prepožičiava vlasom návykovú ovocnú až exotickú vôňu, čím sa úplne líši od ostatných farieb na vlasy, ktoré obvykle nijako nevonia. No proste ideálny produkt na leto!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .