Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Starostlivosť o pleť v zimnom období

3. 12. 2014

Zimné obdobie pôsobí na našu pokožku ešte destruktivněji než letné, preto by sme jej mali venovať obzvlášť intenzívne starostlivosť. V tomto období je pleť vystavená častému striedaniu teplotných rozdielov, čo v nej spôsobuje pocit napätia a pálenia. Pobyt vo vykúrenej miestnosti navyše dehydratuje a dochádza k strate elastickosti z pleti, pleť rýchlejšie starne. následkom toho sú vrásky a popraskané žilky v oblasti tváre.

Dehydratácia pleti - v zimnom období je nutné používať denný hydratačný krém . Nenechajte sa zmiasť tým, že Vaša pleť hydratáciu nepotrebuje. Dehydratovaná pleť môže byť ako pleť suchá, zmiešanie tak aj mastná. Len je dôležité, si práve podľa tejto typológie pleti vybrať ten správny krém. Pre pleť suchú až veľmi suchú je vhodné používať hutnejší krém, s vyšším obsahom olejov, napríklad krém Korres Watercress Extra Moisturising Cream SPF15 . Ak je Vaša pleť skôr zmiešaná, krém by mal mať ľahší konzistenciu ako krém Korres Wild Rose 24-H Moisturizing Brightening Cream , ktorý je navyše obohatený o kyseliny, ktoré dodávajú pleti pružnosť a zamedzujú vzniku vrások. Mastná pleť potrebuje hydratáciu tak ako všetky ostatné, v tomto prípade majú krémy skôr až gélovú konzistenciu, naším tipom je krém Korres Wild Rose 24-H Moisturizing Brightening Cream

Výživa pleti - ak na svojej pleti pozorujete známky únavy a zašedlosti, chýba ju výživné látky. Najmä ak je Vaša pleť vystavovaná smogu a ďalším nečistotám z ovzdušia, je vhodné, aspoň raz týždenne dopriať svojej pleti výživnú masku Korres Wild Rose Mask Táto pleťová maska vďaka obsahuje arganového oleja, bambuckého a avokádového masla dodá pleti presne to, čo potrebuje.

Nezabúdajte však, že základom starostlivosť o pleť v akomkoľvek ročnom období je správne čistenie pleti . Krémy ani masky nie sú dostatočne účinné, ak je nanášate na zle vyčistenú či nevyčistené pleť. Najdôležitejšie je ranné a večerné čistenie. Len tak dokáže krém správne preniknúť tam, kde je potreba. vždy začnite dôkladným odlíčením, môžete použiť napríklad odličovacie emulziu Korres Milk Proteins 3 in 1 Cleasing Emulsion . Potom aspoň dvakrát do týždňa pleť zbavte odumretých buniek a vyčistite ju dohloubky pomocou peelingu Korres Pomegranate Cleasing Scrub . a nakoniec naneste príslušný pleťový krém .


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .