Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

L'adová blond

2. 12. 2014

Ak plánujete razantnú zmenu farby, je ten pravý čas na odfarbenie do ľadovej blond. Táto farba sa stala hitom sezóny už v jesennom období a pretrváva aj naďalej. Na jeseň a v zime je dôraz kladený na studenú paletu farieb, u farby vlasov nevynímajúc. Rovnako ako mnoho modeliek v nej odkráčalo najmenej sto prehliadok. Aj vy si môžete pripadať ako hviezda.

Udržať si tento odtieň však nie je úplne jednoduché. Je potrebné dodržiavať pár základných tipov:

1. Základom je kvalitná farba na vlasy napr.: Loreal Professionnel Inoa 10,1 alebo Matrix Socolor Beauty 11A. U tmavších vlasov to môže znamenať beh na dlhšiu trať a je dobré postupovať pozvoľna. Väčšinou za jedno farbenie požadovaného odtieňa nedosiahnete a preto sa tubičkami farieb, aspoň na dve farbenie, vybavte.

2. Pro udržanie krásne ľadového tónu je potreba tiež zvýšiť starostlivosť pre odfarbované vlasy. Preto dajte prednosť radšej kvalitnému šampónu, ktorý dokáže minimalizovať žlté tóny vo vlasoch a dodáva im potrebnú výživu. Uzamyká vo vlasoch ľadovú farbu a udržuje ju sviežu po dlhšiu dobu. Naším typom je šampón Wella SP Silver Blond Shampoo alebo Matrix Total Results Silver Shampoo .

V ďalšom kroku je tiež dôležité zvýšiť potrebnú starostlivosť. Je známe, že odfarbované vlasy sú náchylnejšie na lámanie a štiepenie. Preto by vo Vašej výbave nemala chýbať kvalitná maska a kondicionér. Zabrouzdejte v sekcii masiek, kondicionérov a vyberte si podľa svojho uváženia. Za nás odporúčame masku Kevin Murphy Born Again Masque a kondicionér Chi Oil Agrana. Dodávajú vlasom hydratáciu a lesk. Uľahčujú rozčesávanie a celkovú úpravu vlasov.

3. Nedovolte, aby odrastajúca vlasy prezradili Vašu pôvodnú farbu. Riešením je vlasový korektor Alterna 2 Minute Root Touch , ktorý sa hodí k dofarbovaniu odrastov medzi farbeniami. Alebo zosvetľujúci preliv Wella Colour Touch Sunlights.

Prajeme Vám úspešné dosiahnutie ľadového tónu a veľa kladných odoziev.

Náš tip:

Pre oživenie ľadového blond odtieni skúste zafarbiť pár prameňov nádhernými pastelovými farbami Wella Colour Touch Instamatic.

Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .