Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Kérastase Symbiose: Bunková vlasová starostlivosť proti lupinám

31. 1. 2023

Už nerobte kompromisy v boji proti lupinám! Je tu novinka Kérastase Symbiose s dlhodobou účinnosťou proti lupinám v spojení s luxusnou starostlivosťou.

Ak vás sužujú lupiny, vedzte, že v tom nie ste sami. Lupiny sú totiž jedným z najčastejších problémov vlasovej pokožky. Až dve miliardy žien z celého sveta sa stretávajú s lupinami, ale iba 17% z nich používa vlasovú kozmetiku proti lupinám. Dôvod? Prípravky proti lupinám sú často zamerané iba na účinok proti lupinám, majú nevábnu vôňu, nerešpektujú citlivosť vlasovej pokožky a neposkytujú takmer žiadnu starostlivosť o vlasové vlákno. Ženy si preto boli nútené vybrať, či budú liečiť lupiny alebo si doprajú luxusnú vlasovú starostlivosť. Ale s tým je teraz koniec!

Odteraz už nemusíte robiť kompromisy v starostlivosti proti lupinám! Je tu nová rada Kérastase Symbiose, ktorá prináša účinné riešenie proti lupinám spojené s luxusnou starostlivosťou o vlasy. Takže už nemusíte zľavovať zo svojho luxusného zážitku v sprche, keď chcete dať zbohom lupinám.

#ALLIANCEISPOWER

Ako funguje Kérastase Symbiose?

Na začiatku je prevratný vedecký objav - porucha bunkovej obnovy, ktorá sa stala kľúčom v boji proti lupinám. Po dlhoročnom výskume značka Kérastase zistila, že vznik lupín nie len hygienický problém, ktorý spôsobujú baktérie, ale že zdrojom lupín je v skutočnosti zrýchlená bunková obnova. Vlasová pokožka sa neustále obnovuje: zbavuje sa odumretých buniek a tvorí nové. Za normálnych okolností sa tieto odumreté bunky zmyjú šampónom a nie sú vo vlasoch vidieť. Avšak rýchlosť obnovy buniek pri pokožke s lupinami je 2x rýchlejšia ako pri zdravej vlasovej pokožke. Odumreté kožné bunky sa preto na pokožke hromadia a stávajú sa viditeľnými. My tieto šupinky nazývame lupiny.

A tak sa zrodila nová rada Symbiose, ktorá predstavuje úplne nové hranice boja proti lupinám. Na bunkovej úrovni pôsobí hlbšie ako doterajšie prípravky, umožňuje okamžite odstrániť viditeľné odumreté kožné bunky a zároveň regulovať rýchlosť bunkovej obnovy, a tým navrátiť vlasovej pokožke rovnováhu. Vytvára tak čistý a zdravý základ pre krásne vlasy. Sila vlasovej kozmetiky Symbiose nespočíva však len v mimoriadnej účinnosti produktov, ale aj v jedinečnom spojení účinnosti s pocitom luxusu. Starostlivosť poskytovaná značkou Kérastase je preto neporovnateľná. Len vďaka produktom Symbiose, si ženy môžu dopriať luxusnú starostlivosť aj napriek tomu, že majú lupiny.

Čo sa skrýva vo vnútri produktov Symbiose?

Symbiose je nový rad vlasových produktov vytvorený na liečbu príčin a príznakov lupín s tromi kľúčovými zložkami:

  • Kyselina salicylová - cieli na bunkové spoje a rozpúšťa tak šupiny lupín (odumreté bunky),
  • Bifidus - ako výživa prospešných baktérií udržuje zdravý ekosystém pokožky hlavy,
  • Piroctone olamine - reguluje rovnováhu mikrobiomu a tým pôsobí proti nadmernému tvoreniu lupín.

Ako používať produkty Kérastase Symbiose?

Každá žena, každý vlas a každá pokožka hlavy je iná. Vyberte si tú správnu rutinu Kérastase Symbiose pre váš typ pokožky a vlasov. Či už máte mastnú alebo suchú pokožku hlavy, Kérastase má pre vás to najlepšie riešenie.

1) Lupiny & suchá a citlivá pokožka

Pokiaľ máte malé a biele lupiny, ktoré majú tendenciu padať na rameno, pravdepodobne máte suchú pokožku hlavy. Táto rutina upokojí citlivosť vlasovej pokožky, hydratuje suchú pokožku a odstráni lupiny a šupinky.

2) Lupiny & mastná a citlivá pokožka

Ak máte veľké a žltkasté lupiny, pravdepodobne budete mať mastnú pokožku hlavy. Táto vlasová rutina vyrovnáva hladinu mastnoty a okamžite odstraňuje lupiny a šupinky.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .