Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Predstavujeme najlepšie kulmy na vlasy!

20. 9. 2022

Klasická alebo trojkulma? Úzka alebo široká? Babyliss, ghd alebo Paul Mitchell? Ktorá kulma je najlepšia? Objavte 8 najlepších kuliem na každú príležitosť!

S toľkými možnosťami na trhu, od úzkej kulmy po širokú, od keramiky po titán, od kliešťovej kulmy po trojkulmu, môže byť ťažké vybrať si tú najlepšiu kulmu na vlasy. Správne zvolená kulma vám ušetrí veľa času a starostí. Ako ju ale nájsť? Nemusíte sa predierať tisíckou užívateľských recenzií, aby ste našli tú pravú, aby sme vám pomohli, vykonali sme hĺbkový prieskum rôznych druhov guľom na vlasy, ktoré najlepšie fungujú s rôznymi typmi vlasov as rôznymi potrebami. Tu sú tie najlepšie z najlepších!

1) Najlepšia kulma, ktorá nepoškodí vlasy

Aj keď žiadny tepelný nástroj nemôže byť „bez poškodenia“, kulma ghd Curve je jasným favoritom medzi najšetrnejšími kulmami. Kulma je vybavená pokročilou technológiou minimalizujúcou poškodenie, ktorá trvalo udržuje bezpečnú teplotu 185°C. Táto teplota znamená, že z vlasov nikdy nespáli, ale kučery budú perfektne natočené, lesklé a pružné – tzv. vyššia teplota by vlasy poškodila, ale nižšia teplota by vlasy nenatočila dobre. Takže už si nemusíte lámať hlavu akú správnu teplotu zvoliť pre váš typ vlasov. Optimálna teplota 185 ° C ich zvládne natočiť všetky typy vlasov za pouhých 5-8 sekúnd bez toho, aby utrpeli akékoľvek poškodenie a pritom vydržali natočené celých 24 hodín. Je skvelá ako pre veľmi jemné typy vlasov náchylné na väčšiu krehkosť, tak pre tie najhúževnatejšie vlasy.

Vhodné pre: Je to najlepšia voľba pre tých, ktorí si často kulmujú vlasy alebo pre jemné typy vlasov.

Kľúčové výhody: Optimálna teplota 185°C = minimalizácia tepelného poškodenia.

2) Najlepšia lacnejšia kulma (najlepší pomer cena/výkon)

Hľadáte kulmu, ktorá vám nezruinuje rozpočet, ale napriek tomu bude fungovať na jedničku? Potom kulma Elchim Dress Code Curling Iron bude tá pravá. Napriek svojej nižšej cene (v profesionálnom odvetví) na nej nenájdete jedinú chybičku! Vlny alebo kučery s ňou vytvoríte ľahko, rýchlo a intuitívne. Keramika a titán navyše udržia perfektný tvar kudrliniek a zachová zdravie a integritu vlasov, vďaka čomu sú kulmy elchim vhodné aj pre veľmi namáhané vlasy.

Perfektné pre: Pre tých, ktorí nechcú minúť celý majetok, ale napriek tomu chcú kvalitnú spoľahlivú kulmu.

Kľúčové výhody: Najlepší pomer cena/výkon.

3) Najlepšia kulma pre začiatočníkov

Stáva sa vám často, že sa pri kulmovaní nechtiac popálite? Alebo vám príde kulmovanie s klasickou kulmou zložité a náročné? Unikátna a revolučná automatická kulma BaByliss PRO MiraCurl® MKII takmer sama vytvorí dokonalé lokne, vlny aj kučery perfektného tvaru! Síce má pekelne zastrašujúci vzhľad, vyzerá ťažko a neohrabane, toho sa však neľakajte, použitie je totiž veľmi ľahké (najmä pre toho, kto sa vždy popáli). Jediné, čo musíte urobiť, je rozdeliť vlasy na jednotlivé pramene a každý prameň vložiť do komory, stlačiť tlačidlo a – tradá – vlasy sú natočené. Navyše kulma MiraCurl MKII posúva technológiu automatického zvlnenia na úplne novú úroveň! Behom niekoľkých sekúnd vytvoríte 3 rôzne druhy lokien - pevné, stredné alebo voľné vlny.

Perfektné pre: Pre tých, ktorí nie sú v kulmovaní tak šikovní a pre tých, čo s kulmovaním ešte len začínajú.

Kľúčové výhody: Tvorba kučier a vĺn bez popálenia, bez námahy a naozaj extra rýchlo.

4) Najlepšia kulma pre dlhé vlasy

Strávite tak dlho pred zrkadlom, že vás už vás bolia obe ruky, než si natočíte všetky pramene vašich vlasov? Mať dlhé a/alebo husté vlasy môže byť niekedy skutočne na obtiaž. Ale nebojte sa, nemusíte si vlasy strihať alebo prerieďovať. Kulma label.m 4D Infinity Waver vás pred tým zachráni! Jej extra predĺžená dĺžka a vylepšený oválny tvar maximálne uľahčí kulmovanie aj extra dlhých vlasov. Oválny tvar predstavuje novú dimenziu stylingu. Je špeciálne navrhnutý pre vytváranie voľných očarujúcich hollywoodskych vĺn bez námahy. Zvyknúť si na oválny tvar síce trochu trvá, chce to trochu cviku, ale výsledky potom stoja naozaj za to. Pokiaľ preferujete kónický typ kulmy, môžete si zvoliť kulmu label.m 4D Infinity Curler taktiež s predĺženou dĺžkou hlavice.

Perfektné pre: Pre tých, čo kulmovaním vlasov trávia hodiny, najmä pre dlhé, husté alebo silné typy vlasov.

Kľúčové výhody: Predĺžená dĺžka hlavice pre rýchle a jednoduché natočenie aj tých najdlhších vlasov.

5) Najlepšia kulma pre husté a hrubé vlasy

Nepoddajné typy vlasov majú problémy s nájdením kulmy, ktorá by vedela skrotiť ich vlasy. To však nie je prípad kulmy BaByliss PRO Extra Long Program Iron. Titánový povrch dosahuje najvyššie teploty zo všetkých materiálov používaných pre kulmy na vlasy a je veľmi účinný - aj tie najhrubšie vlasy nakulmuje veľmi rýchlo a ľahko. Navyše je táto kulma vybavená chytrou technológiou SmartSense, jedná sa vlastne o zabudovaný mikročip, ktorý reguluje teplotu 50x za sekundu a zaisťuje tak zvlášť rovnomerný výsledok bez poklesu teplôt. A teplota je zvlášť dôležitá pri skrotení nepoddajných, hustých, hrubých vlasoch alebo na vlasoch, ktoré sa ťažko natáčajú. Vďaka tomu budete mať kudrlinky, ktoré naozaj vydržia po celý deň. Objavte ďalšie typy kuliem z radu Neuro.

Perfektné pre: Pre tých, ktorým sa ťažko natáčajú vlasy. Ideálne pre silné, hrubé, hustné alebo nepoddajné vlasy.

Kľúčové výhody: Titánový povrch pre ľahké a rýchle natočenie nepoddajných vlasov.

6) Najlepšia kulma pre farbené vlasy

Ak si farbíte vlasy nejaký ten piatok, potom máte určite v malíčku aj starostlivosť o ne, a iste viete, že tepelný styling farbu z vlasov „vysáva“. Čo ale s tým, keď si nedokážete predstaviť život bez úpravy vlasov kulmou? Profesionálna kulma Wella Professionals Pro Curl Color je vaše riešenie! Poskytuje excelentný styling a ochranu farby v jednom! Pýši sa špeciálnou funkciou pre kulmovanie farbených vlasov, ktorá zabraňuje zaisťuje až o 55 % menšie vyblednutie farby vplyvom tepelného stylingu. Navyše zabraňuje strate vlhkosti a pomáha rýchlo doplniť prirodzenú rovnováhu vlhkosti farbených vlasov. Samozrejmosťou je ionizačná funkcia, nastavenie teploty a automatické vypnutie. Dostupná v univerzálnej veľkosti 24 mm a 32 mm pre voľné vlny.

Perfektné pre: Pre tých, čo chcú zachovať svoju farbu dlhšie živú a žiarivú.

Kľúčové výhody: Špeciálna technológia na ochranu farbených vlasov.

7) Najlepšia trojkulma

Túžite po vlnách ako od mora, ale ešte o trochu krajších? Vlny v štýle morskej panny (mermaid waves) sú teraz horúcim trendom! Jediné čo na ich vytvorenie budete potrebovať je trojkulma. S trojkulmou BaByliss PRO Waver hravo vykúzlite nielen "plážový" vzhľad morskej panny, ale aj očarujúce glamour vlny 50 rokov. Vlny vytvorené trojkulmou budú vzdušnejšie ako tie z klasickej kulmy a navyše vydržia dlhšiu dobu. Vlny z trojkulmy sú skôr ploché, zatiaľ čo klasická kulma vytvára väčšiu guľatosť vĺn. O vlasové vlákno pri kulmovaní sa postará technológia Titanium-Tourmaline, ktorá zaručuje vysokú odolnosť a rovnomerné rozprestretie teploty pre ideálnu tvorbu vĺn. Špeciálna konštrukcia S zaistí ultra rýchle navlnenie aj tých najdlhších a najhustejších vlasov.

Perfektné pre: Pre tých, čo túžia po trendy vlnách.

Kľúčové výhody: Vytvorí trendy vlny ako morská panna.

8) Najlepšia všestranná kulma

Nemôžete sa rozhodnúť či si zaobstarať kulmu alebo žehličku? Čo tak oboje? Multifunkčný nástroj CHI Luxury 3-in-1 Hair Styling Iron je kulma aj žehlička v jednom! Zvládne vlasy natočiť, navlniť aj vyžehliť. Môžete si zvoliť nastavenie iba pre narovnanie alebo žehlenie vlasov, alebo zapnúť funkciu Smooth & Curl, ktorá zahrieva vonkajšia aj vnútorná doštička naraz a umožňuje vlasy vlniť aj rovnať ako sa chcete. A to je to, čo úplne mení hru! Ušetrí vám to drahocenný čas aj množstvo starostí. Vďaka tomu nebudete na všetky slávnosti chodiť neskoro.

Perfektné pre: Pre tých, čo milujú rôzne štýly účesov a nechcú mať doma milión nástrojov.

Kľúčové výhody: Vie vytvoriť kučery, vlny a zvládne vlasy aj narovnať.

Pri nákupe novej kulmy na vlasy existuje niekoľko atribútov a funkcií, na ktoré by ste mali brať ohľad, aby ste si boli istí, že si vyberiete tú správnu kulmu pre váš typ vlasov (a vaše potreby!). Prečítajte si tiež náš článok Kulma na vlasy: ako vybrať tú najlepšiu?, kde nájdete všetko, čo potrebujete vedieť pred nákupom novej kulmy.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .