Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Matrix má novú tvár + nové farby SoColor!

18. 10. 2021

Vstúpte do nového sveta Matrix! Zistite všetko o nových farbách SoColor a SoColor Sync Pre-Bonded! 3,2,1..Začínáme!

Matrix má novú tvár! Nové logo, slogan aj farby. A projekty, produkty, aj veľkolepé plány! Cieľom je stať sa najlepšou značkou starostlivosti o vlasy pre každého - takú, kde sú vítané všetky typy vlasov a všetci ľudia. Ponúknuť jednoduché, nekomplikované riešenia. Logo je teda novo farebné tak, ako je rozmanitá celá značka. Tak naskočte na novú, energickú vlnu Matrix a nechajte sa unášať prúdom jej sviežich farieb.

Nové farby SoColor & SoColor Sync Pre-Bonded

Keby sme sa opýtali všetkých kaderníkov a zákazníkov, čo ich trápi pri farbení zo všetkého najviac, pravdepodobne odpovie rovnako, že problémom číslo jedna je poškodenie vlasov. Z tohto dôvodu sa značka Matrix rozhodla preformulovať a vylepšiť všetky svoje farby SoColor a SoColor Sync (predtým Color Sync), ktoré sú teraz Pre-Bonded - tzn. sú vylepšené o technológiu pre ochranu väzieb. Tieto nové vzorce vám i vašim vlasom poskytnú oveľa väčšiu podporu a ochranu počas celého procesu farbenia. Inak všetko, čo poznáte a milujete z pôvodných produktov SoColor, zostalo nezmenené. Odtiene aj použitie sú úplne identické.

Najvýraznejšou zmenou je teda nová technológia Pre-Bonded. Ide o jedinečnú zmes taurínu a katiónových polymérov, ktoré pôsobia ako vnútorný systém ochrany väzieb, ktorý posilňuje a chráni vlasy počas celého procesu farbenia. Vie zacieliť na poškodené miesta vo vlasoch, opraviť ich a dokonca tiež spevniť. Vďaka tomu môžete byť viac kreatívny a nemusíte robiť kompromisy medzi farbou a zdravím vlasov. Môžete farbiť s väčším sebavedomím a istotou a bez obáv z poškodenia vlasov. A to nie je všetko! Naviac vám táto inovácia ušetrí čas aj peniaze. Tam, kde by ste predtým museli do farby pridať ochranu väzieb, teraz nemusíte, pretože ochrana väzieb je zabudovaná už vo farbe na vlasy.

Technológia PPP

Nová ale nie je iba technológia Pre-Bonded. Nové sú tiež technológie Pre-Blended a Pre-Paired, tak aby bolo farbenie vlasov ešte jednoduchšie a profesionálnejší než kedy predtým. Poďme si teda zhrnúť všetky tri nové technológie, tzv. Technológia PPP:

  • Pre-Bonded (ochrana väzieb) - túto technológie sme si už uviedli v predchádzajúcom bode. Ide o exkluzívny koncentrát Bond-Protecting Concentrate (zmes taurínu a cationických polymérov), ktorý pomáha chrániť a spevniť vnútornú štruktúru vlasov bez nutnosti odmeriavania a zapracovania ďalšieho aditíva pre ochranu väzieb (ako je napríklad Olaplex). Vďaka tomu vyzerajú vlasy zdravo a žiarivo.

  • Pre-Blended (predmiešaná) - to znamená, že odtiene sú predmiešané pre každý základ (výšku tónov) a tieto na mieru predmiešané vzorca optimálne neutralizujú každý základ, či už teplý alebo studený, tak aby ste ľahko dosiahli akejkoľvek farby.

  • Pre-Paired (předpárováno) - odtiene SoColor a SoColor Sync sú dokonale zladené, tak aby bola dosiahnutá jednotná farba od korienkov ku končekom. Jednoducho teda vyberte k odtieňu SoColor o jeden odtieň svetlejší SoColor Sync (pokiaľ teda používate 6N v SoColor, jednoducho siahnite po 7N v SoColor Sync). Týmto spôsobom môžete ľahko obnoviť farbu v zcitlivělých dĺžkach a končekoch jemným a šetrným spôsobom.

Nové obaly SoColor & SoColor Sync

Nezmenila sa však len technológia, novinkou sú tiež nové obaly, ktoré sú teraz viac farebné, avšak menej komplikované. Portfólio farieb je zúžené na štyri permanentné farby a tri tonery (demi-permanentné farby). Obaly sú tiež viac ekologickejšie a udržateľnejšie. Všetky uzávery sú zo 100% recyklovateľných plastov. Novo už tiež nie sú farby balené do celulózy, čím podľa odborníkov značky dôjde k zníženiu plastov až o 15 ton ročne.

Matrix SoColor Pre-Bonded tak má novo 4 kolekcie permanentných farieb:

  • Blended - základné portfólio odtieňov, predzmiešanú odtiene.
  • Extra Coverage - extra krycie odtiene pre biele a sivé vlasy.
  • Reflects - módne, multi-reflexné odtiene bez základov s priesvitným krytím pre najžiarivejšie výsledky (skladá sa zo štyroch predchádzajúcich kolekcií:Power Cool, Sorède a Reflect).
  • Blonde - ultra zosvetľujúci odtiene pre zosvetlenie až o 5 výšok tónu.

Matrix SoColor Sync Pre-Bonded má novo 3 kolekcie tonerov:

  • Alkaline - základný, alkalický toner pre tónovanie a farbenie tón v tóne.
  • Acidic - ultra jemný kyslý toner so studenými odtieňmi pre vylepšenie tónov bez zmeny výšky tónu.
  • Fast - toner pre rýchlu korekciu farby do 5 minút.

Pre lepšie pochopenie rozdielu medzi jednotlivými kolekciami farieb vám uvedieme príklad. Napríklad odtieň 7C v kolekcii Blended bude mať čiernu báze (základ) a medený odlesk. Oproti tomu odtieň 7CC z kolekcie Reflects bude mať malý až žiadny základ s medeným odleskom a zaistí vám priesvitnejšie efekt a žiarivý medený výsledok.

Ako čítať nové obaly?

S novými obalmi prichádza aj nový spôsob značenia. Toto značenie je názorne vyobrazené na nasledujúcom obrázku.

6 nových neutrálnych odtieňov!

Novými obaly však Matrix nekončí! Aby bolo portfólio farieb kompletné, prichádza Matrix s novými na mieru predmiešanými neutrálnymi odtieňmi pre neutralizáciu farby a podporenie studeného efektu.

Premýšľajte. Verte si. Snívajte. Odvážte sa. Naskočte na novú, energickú vlnu Matrix!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .