Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Oribe - diamant vlasovej kozmetiky?

21. 9. 2018

Oribe, to je najvyšší výkon, funkčnosť, krása a štýl. Jedná sa o najluxusnejšiu značku všetkých čias, ktorá predstavuje úplný vrchol vlasovej kozmetiky. Povinnosť pre všetky ženy posadnuté krásnymi vlasmi.

Cindy Crawford, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Gigi Hadid, Rita Ora a ďalšie. Čo tieto krásnovlásky spája? Je to jedno meno - Oribe Canales. Jedná sa o najvplyvnejšieho kaderníka na planéte. Jeho klientela predstavuje prakticky celý hollywood a polovica módneho sveta. Kto sa mu nezveril do rúk, ako by nebol. Nielen šikovné ručičky, ale aj jeho vlastná značka Oribe mu zaistila mimoriadny úspech, akému sa nedostalo snáď žiadnemu kaderníkovi. Čo za tým väzí? Predáva snáď kúzelné lektvary? To síce nie, ale jeho produkty sú naozaj výnimočné. Najlepšie to však pochopíte, ak produkty Oribe vyskúšate na vlastnej koži - teda na vlasoch.

Premýšľali sme, ako vám túto značku ešte viac priblížiť. Najlepšie to vystihujú ikonické produkty luxusných módnych domov. Oribe je ako Chanel medzi kabelkami alebo Hermés medzi šatkami. Tieto ikony predstavujú to najlepšie zo svojej kategórie. S nimi sa vždy budete cítiť ako kráľovná, a preto ich musíte mať - dej sa čo dej. A so značkou Oribe je to úplne rovnaké.

Ako sa zrodila vôbec prvá luxusná značka?

Dobrá alebo zlá. To bola klasifikácia v odbore vlasovej kozmetiky. Neexistovalo nič iné. Toho si v roku 2008 všimlo trio zakladateľov značky Oribe - Daniel Kaner, TeV Finger a legenda vlasového stylingu Oribe Canales. Oribe Canales od začiatku cítil, že jeho výrobky by mali tlačiť hranice výkonu nahor. Nechcel sa uspokojiť iba s dobrou kozmetikou, chcel tú najlepšiu! Na tom sa napokon zhodli všetci traja. Chceli vytvoriť niečo výnimočné - úplne novú kategóriu starostlivosti o vlasy.

Niektoré firmy sa vyznačujú skvelými šampónmi, iné majú zasa skvelý sprej. Zakladatelia značky Oribe túžili mať skvelé všetky produkty. Bez výnimky! Preto sa rozhodli vytvoriť super-rad pre krásne vlasy na pohľad a zdravé vnútri - rad Signature. Namiesto toho, aby využili vedomostí jedného chemika, pozvali si viac odborníkov, aby našli toho najlepšieho znalca pre každý prípravok. A tak sa z každého produktu Oribe zrodil superhrdina vo svojej kategórii. Výsledkom ich úsilia sú luxusné a vysoko účinné šampóny, kondicionéry a stylingové spreje, ktoré uspokoja potreby aj najnáročnejších, vlasmi posadnutých, klientov.

Inšpirácia svetom parfumérie. Náhoda?

Nesúďte knihu podľa obalu, hovorí sa. Pre Oribe to však platí presne naopak. Obaly sú presne také ako samotné vzorce, teda luxusné. Sú priamo stvorené na to, aby vyčnievali a získali si vašu pozornosť. Každý detail fľaše vypiloval dizajnér Alex Wiederin do najmenších detailov, od tvaru fľaše, cez uzáver až po samotnú škatuľku. Takéto prípravky jednoducho budete chcieť mať v kúpeľni a kochať sa nimi. My ich už vôbec nespúšťame z očí. Navyše sme zistili, že pod tou krásou sa podpísali aj šikovné české ručičky. Vôbec prvý aerosólové obaly boli totiž vyrobené v Českej republike. To nás zahrialo pri srdci.

Pripomínajú vám obaly Oribe fľaštičky parfumov? Dobrý postreh. Táto podobnosť nie je čisto náhodná. Vôňa je pre značku Oribe veľmi dôležitým aspektom. Aj v tomto odvetví sa chceli vydať iným smerom a ponúknuť zákazníkom úplne niečo iné a nové. Povedali si, že už bolo dosť ovocných, vanilkových a žvýkačkových vôňou. Chceli vytvoriť Chanel N°5 pre vlasy. Preto si pozvali najlepšie francúzskej majstrami parfumérie a vytvorili skutočne luxusný zážitok pre vlasy i myseľ - vôňu nazvanú Côte d'Azur.

Oribe - dokonale vybrúsený diamant

Vôňa aj obaly sú určite veľmi dôležité. Je to prvá vec ktorú uvidíte a ucítite. Pre kaderníkov je však podstatná len jedna vec - výrobok musí fungovať. Preto Oribe do sveta nevypustí len tak hocijaký produkt. Nechrlí nové a nové prípravky ako na bežiacom páse. Dôvod je logický. Oribe vie, že to nie je tá pravá cesta. Každý produkt potrebuje čas, starostlivosť a lásku, aby z neho vzniklo niečo fascinujúceho. Preto sú nové produkty podrobené prísnemu testovaniu v laboratóriách, backstage, v salónoch aj u celebrít, než sa vypustí do sveta. Tým je zaistené, že sa na trh dostane len skutočne kvalitný produkt, ktorý prekonáva všetky ostatné. Z toho dôvodu tiež u Oribe nájdete len pár produktových radov, zato sú všetky naozaj kvalitné a fungujú.

Skutočne originálne prípravky

U značky Oribe nájdete skutočne originálne prípravky: gél, ktorý vyživuje, olej, ktorý tuží, sprej, ktorý nelepí a nevločkuje. Pri vývoji sa využívajú špičkové technológie, prírodné aktívne látky s najvyššou účinnosťou. Kým výrobky sú ultra-high-tech, formulácie sú čisté, prírodné a moderné - bez parabénov, bez chloridu sodného (rozkladá keratínové väzby vo vlasoch), bez dráždivých sulfátov a bez lepku. Napriek tomu dokonale fungujú. Skoro ako by boli naplnené magickým lektvarom. Okrem toho poskytujú ochranu proti UV žiareniu, blednutiu farby a vďaka absencii chloridu sodného sú vhodné aj pre vlasy ošetrené keratínom.

Ešte je tu jedna vec, ktorú by ste mali vedieť. Určite poznáte ten pocit, keď si idete kúpiť svoj obľúbený šampón a zistíte, že zmizol z regálu. Neznášame to! Síce zvyčajne vášho obľúbenca nahradí nejaká novinka, ale už to nie je to isté. Často táto novinka už nefunguje rovnako. Máme pravdu, všakže? Našťastie, vďaka striedmej koncepcii je pravdepodobnosť, že sa vám to stane s Oribe, viac než mizivá. Haleluja!


Prečo je cena tak vysoká?

Každý asi tušil, že cena tejto značky bude vyššia. Nebudeme vás vodiť za nos. Je to tak. Ale prečo stojí až tak moc? Je to jednoduché. S Oribe neriadite škodovku, ale Rolls Royce. A za kvalitu a luxus sa platí. Pretože všetky pokročilé technológie a najlepšie suroviny sú drahé. A to sa musí logicky prejaviť aj v cene produktov. Ale aj keď je Oribe drahšie, utešovať vás môže fakt, že fľaštičky sa správajú ako bezodné. Je to vďaka vysokej koncentrácii prírodných a cenných látok, ako má máloktorý produkt. Na každé použitie vám tak bude stačiť naozaj malé množstvo produktu.

Ikonické produkty Oribe


    1. Oribe Dry Texturizing Spray - ak by ste mali vyskúšať len jednu jedinú vec, tak určite siahnite po tomto slávnom texturizečním spreji. Ide o kríženca medzi suchým šampónom a texturizačním sprejom, ktorý absorbuje mastnotu a ako bonus dáva vlasom strapatý, sexy vzhľad. Nositeľ už niekoľkých ocenení.

    1. Oribe Signature Shampoo - tento šampón predstavuje základ vlasovej starostlivosti Oribe. Obsahuje všetko, čo má správny šampón mať, aby boli vlasy nielen krásne na pohľad, ale aj zdravé vo vnútri. Čistí a pritom vyživuje vlasy bez zaťaženia. Ideálna starostlivosť pre každého.

    1. Oribe Gold Lust Dry Shampoo - tento suchý šampón je špeciálny tým, že má výživné a hydratačné vlastnosti, rovnako ako čistiaci. Nie je pre neho problém ani niekoľkonásobná aplikácia, pretože nezaťažuje a nezanecháva biele zvyšky.

    1. Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo - tento šampón nie je len obyčajný čistič vlasov. Predstavuje oveľa viac. Vďaka vysokému obsahu silne liečivých olejov dokáže vyliečiť a predchádzať poškodeniu a premeniť vašu hrivu v jej najkvalitnejšie podobu. Pre zdravé, krásne a rýchlo rastúce vlasy s plnosťou.

    1. Oribe Grandiose Hair Plumping Mousse - táto grandiózna objemová pena zaistí, aby vaše vlasy zostali celý deň také, ako ste si ich nastajlovali. A to všetko bez nepríjemnej strnulosti alebo stvrdnutých vlasov. Vlasy budú hebké a pritom pod kontrolou. Toto je skutočne jedinečná pena všetko v jednom.

Oribe k dostaniu na glamot.sk → ORIBE


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .