Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Len nožnice Jaguar strihajú ako nožnice Jaguar

2. 3. 2018

Hľadáte tie správne nožnice do kaderníctva? Alebo túžite po domácom strihaní s profi výsledkom? V oboch prípadoch bude trefou do čierneho naša nová značka Jaguar Solingen.

Bez kvalitných nožníc na vlasy sa dnes žiadny kaderník nezaobíde. Kvalitné nožnice na vlasy totiž znamenajú lepšie výsledky aj kvalitu vlasov. Kadernícke nožnice sa však oplatí kúpiť aj na domáce použitie. Možno si hovoríte, že stačí zastrihnú vlasy aj s obyčajnými nožnicami. Omyl! Takéto nožnice napáchajú viac škody ako úžitku. Zabudnite na ne a siahnite radšej po kvalite.

K nášmu prekvapeniu sme však doteraz žiadne nožnice neponúkali. Čo sme chceli rýchlo napraviť. Do oka nám padla značka Jaguar-Solingen.

1)Jaguar White Line 3050 Satin Plus ES 40 - 5", 2) Jaguar White Line 4760 Satin Plus - 6.0“, 3) Jaguar White Line 4755 Satin Plus - 5.5″, 4) Jaguar White Line 46526 JP 38 - 5.25″.

Jaguar Solingen - nožnice, na ktoré sa môžete spoľahnúť

Profesionálne nožnice by mali byť dostatočne ostré, z kvalitných materiálov, dobre tvarované a vydržať by mali bez ujmy aj ten najväčší strihací maratón. Takže voľba bola jasná. Rokmi preverená nemecká kvalita - Jaguar Solingen.

Značka Jaguar Solingen ponúka vysoko kvalitné kadernícke nožnice, ktoré musia spĺňať prísne kritériá, či už ide o kvalitnú nerezovú oceľ, ergonomický tvar (ľahký chod, prirodzené uchopenie) alebo vysokú ostrosť. To všetko je umocnené nenahraditeľnou ručnou prácou odborníkov, ktorá vyžaduje veľa schopností a skúseností. Málokto však toto umenie ovláda ako majstri z Jaguaru.

Nesmieme zabudnú tiež ich veľmi priaznivú cenu. Lepšie pomer cena-výkon u inej značky nenájdete.

Jaguar vás ohromí dlhotrvajúcou ostrosťou

Nožnice z bežnej ocele sa opotrebovávali až moc rýchlo. S tým sa však tvorcovia nožníc Jaguar zmieriť nechceli. Chceli vytvoriť produkt s tou najdlhšie trvajúcou ostrosťou. A tak tvrdo pracovali a experimentovali, až vytvorili nožnice so špeciálnou technológiou Fiodur, ktorá zaisťuje ich extrémnu životnosť.

Takto vytvorené nožnice sú nielen veľmi pevné, ale aj tvrdé a preto mimoriadne odolné proti opotrebeniu. Uspokoja tak potreby aj tých najnáročnejších a najvyťaženejších kaderníkov.

Nožniciam Jaguar dôverujú kaderníci po celom svete

Nožniciam Jaguar dôverujú aj tie najväčšie kadernícka esá z viac ako 80 krajín sveta. Prečítajte si, čo o nich hovoria majstri svojho oboru:

"Moja práca vyžaduje, aby moje nožnice boli dokonale vyvážené, odborne skonštruované a neuveriteľne ostré. To sú dôvody, prečo som si vždy vybral Jaguar." - Chris Moody

"Nožnice Jaguar používam od roku 1993. Cením si vysokej ostrosti a príjemného ergonomického tvaru, ktorý sa pohodlne drží. Sú mi nesmierne cenným pomocníkom k dosiahnutiu čo najpresnejšieho strihu, ktorý je základom moderných účesov." - Jan Špilar

"Zistil som, že nožnice Jaguar Diamond sú veľmi pohodlné, dobre vyvážené a veľmi ostré, takže sa ideálne hodia k typu strihania, ktorý chcem robiť." - Lee Stafford

Vyberie si každý. Majster aj kaderník začiatočník

Jaguar vie, že potreby každého kaderníka sú iné a preto ponúka nožnice v niekoľkých kategóriách. Do sortimentu glamot.sk sme zatiaľ zaradili pár kúskov, za to tých najobľúbenejších a najpredávanejších, z nasledujúcich kategórií:

Jaguar Pre Style

Učňovská trieda profesionálnych nožníc na vlasy predstavuje základnú výbavu začínajúcich kaderníkov. Vďaka svojej špeciálnej rukoväti a mikrozúbkom zaisťuje začiatočníkom lepšiu oporu pri strihaní, ktorí s nimi zvládnu rovný strih. Tieto nožnice sú teda skôr určené na prechodné obdobie než pre profi účely. Nehodia sa pre kĺzavú techniku strihu.

Jaguar White Line

Stredná nižšia trieda profesionálnych nožníc ponúka kvalitnú nerezovú oceľ, ktorá vyrdží aj niekoľkoročné strihanie. Samozrejme, že s patričnou starostlivosťou. Systém skrutky VARIO ponúka veľmi dobrý chod. Ostrie nožníc má klasické brity s plochým uhlom strihu. Vďaka priaznivej cene si túto sériu obľúbilo aj veľa domácich nadšencov.

Jaguar Silver Line

Stredná vyššia trieda profesionálnych nožníc predstavuje zlatý stred. Táto séria ponúka prémiovú nerezovú oceľ s exluzívnou technológiou FIODUR®, ktorá zabezpečuje, aby boli nožnice stále ostré. Nový, Jaguárom inovovaný, systém stredovej skrutky SMART SPIN zaisťuje perfektný chod a jednoduché nastavenie. Polointegrované ostrie pre vynikajúcu ostrosť.

Jaguar Gold Line

Druhá najvyššia trieda je ideálna pre tých, ktorí pomýšľajú na luxusnejší nástroj s maximálnou životnosťou. Táto séria nožníc ponúka vysoko prémiovú nerezovú oceľ s exluzívne technológiou FIODUR®, vďaka ktorej sú nožnice stále ostré. Nový systém stredovej skrutky SMART SPIN zaisťuje perfektný chod a jednoduché nastavenie. Plne integrované ostrie prináša maximálnu ostrosť.

Za nožnice Jaguar, by sa ani Nožnicovoruký Edward nehanbil!

Nakupujte tu → JAGUAR SOLINGEN


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .