Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

OLAPLEX: Koniec poškodených vlasov farbením?

15. 2. 2018

Z čiernovlásky blondínkou za jeden deň? Farbenie bez poškodenia? Že je to sci-fi? Nie je! To je OLAPLEX, revolučný produkt na vlasy, ktorý vám zmení život. Zistite ako.

O Olaplexu toho počúvate určite veľa: "Olaplex je zázrak", "Koniec zničených vlasov" alebo "Revolúcia vo farbení vlasov bez poškodenia" a podobne. Stále vám však niečo hovorí, že za tým bude nejaký háčik, že médiá napíšu prakticky čokoľvek, len aby sa produkt predal. Máme pravdu? Avšak, prax nás neustále presviedča o opaku.

Len si spomeňte na neuveriteľnú premenu Kim Kardashian, ktorá sa zo dňa na deň stala blondínkou. Čo bolo dovtedy nemožné. Blond farba ju však veľmi rýchlo omrzela a chcela byť opäť tmavovláskou. A keďže jej dvorný kaderníci ovládali tajomstvo Olaplexu, priania jej opäť splnili. A to bol ten moment, kedy Olaplex obletel svet a veľmi rýchlo si vyslúžil pozornosť významných kaderníkov, celebrít a následne ohromil aj nás.

OLAPLEX, ako to všetko začalo..

Aby ste pochopili, o ako revolučný produkt sa jedná, a to nielen pre kaderníkov ale aj pre vás, vezmime to pekne od začiatku.

Už s prvými farbami a zosvetľovačmi sa výrobcovia snažili vyvíjať maximálne šetrné produkty. Bohužiaľ to nestačilo. Pri odfarbovaní stále dochádzalo k narušeniu a rozbitiu disulfidových väzieb vnútri vlasu, a to aj pri dodržaní maximálne šetrného postupu a následnej intenzívnej regenerácii všemožnými maskami. Všetkým bolo jasné, že je potrebné niečo zmeniť.

Rozpojiť disulfidové väzby vieme - onduláciou, narovnaním, farbením či odfarbením. Otázkou bolo, ako tieto väzby zase spojiť dohromady. No, a potom prišiel Olaplex - záchranca všetkých vlasov.

Čo je to OLAPLEX?

Za vznikom špeciálneho vzorca Olaplexu stojí Dr. Craig Hawker a Dr. Erika Pressly, ktorým sa de fakto cez noc podarilo vyvinúť jedinečnú chemickú zlúčeninu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, ktorá je úplne bez silikónov a minerálnych olejov. Ukázalo sa, že práve táto zložka vie znovu opraviť pretrhnuté väzby vlasov. A zázrak menom Olaplex bol na svete.

Hneď skraja si ujasnime, že Olaplex nie je žiadny zosvetlovaci prášok, krém ani vyvíjač. Nie je to ani prípravok, ktorý by vám vylepšil farebný efekt. Jedná sa o revolučný produkt s originálnou chemickou receptúrou, ktorá má za úlohu vlasy ochrániť počas farbenia a posilniť ich. Olaplex, ako jediný vlasový prípravok, dokáže spojiť už rozpojené disulfidové väzby, ktoré boli narušené farbením a zosvetlením. Využíva sa aj ako ošetrujúca kúra, ktorá vlasy opraví a po ktorej sú odolnejšie proti mechanickému poškodeniu.

Ako OLAPLEX funguje?

Systém Olaplex Hair Treatment sa skladá z 3 fľaštičiek (účinkuje v troch fázach): Olaplex N°1 (dostupné iba v balíčku Olaplex Travel Kit alebo Olaplex Salon Kit), Olaplex N°2 a Olaplex N°3. Prvé dve fľaštičky sú určené len profíkom do salónu, tretí slúži výhradne pre domáce použitie.

1) Olaplex N°1 - Bond Multiplier

Predstavuje základ starostlivosti Olaplex a štartové pole obnovy vlasov. Obsahuje 100% množstvo patentovanej ingrediencie Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, ktorá ako jediná dokáže znovu opraviť rozbité väzby vlasu. Pridáva sa do vopred pripravených zmesí farieb, prelivov, melírov či zosvetľovačov. Nikdy nie naopak!

2) Olaplex N°2 - Bond Perfector

Olaplex Bond Perfector No.2 obsahuje 15% zázračné zlúčeniny Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Dáva sa úplne na záver až po všetkých chemických procesoch. Slúži vlastne k uzavretiu celého procesu farbenia a pokračuje v obnove rozbitých väzieb. Pozor, nenahrádza kúru ani masku. Následne je nutné použiť váš obľúbený kondicionér a odporúčame dať aj masku na vlasy.

3) Olaplex N°3 - Hair Perfector (starostlivosť na doma)

Medzi návštevou salónu je dobré tiež použiť 1x týždenne domácu kôru Olaplex Hair Perfector No.3. Olaplex po sebe zanechá opravenú štruktúru vlasov, ale vo vlasoch neostane nastálo, aby ich aj naďalej chránil. Štruktúra vlasov sa tak môže znovu narušiť česaním, žehlením, fénovaním aj externými vplyvmi (UV žiarenie, vietor). A práve k tomu, aby ste vlasy udržali stále zdravé a bez poškodenia, slúži Olaplex číslo 3.

Tiež to však nie je žiadna kúra ani maska. Ide o špeciálnu starostlivosť, ktorá sa používa po umytí vlasov (môžete dať aj na suché, ale spotreba produktu bude vyššia) a potom sa opäť vlasy umyjú šampónom. Následne je nutné vlasom znížiť pH kondicionérom a dodať im živiny vlasovou maskou alebo kúrou.

Dá sa použiť OLAPLEX aj na nefarbené vlasy?

Olaplex ponúka veľa možností a jeho služieb môže využiť naozaj ktokoľvek. Nielenže vlasy chráni pri farbení, ale tiež opravuje už vzniknuté poškodenia. Môžete ho teda použiť aj na nefarbené a dokonca aj na predĺžené vlasy. Možno ho použiť aj na na posilnenie a zhutnenie jemných vlasov. V týchto prípadoch použite Olaplex ako intenzívnu ošetrujúcu kúru tzv. Rebuild Treatment (zmiešajte 15 ml Olaplexu No.1 a 85 ml vody, naneste na vlasy a nechajte pôsobiť 5 minút, neoplachujte a naneste Olaplex No.2, po 10-20 minútach opláchnite a umyte šampónom).

Iste vás tiež napadne, ak ste v kaderníckom salóne nepoužili Olaplex jedničku a dvojku, či možno použiť len trojku Olaplex Hair Perfector. Bude fungovať samostatne? Áno, bude! Aj s domácou starostlivosťou dosiahnete viditeľné zlepšenie vlasov. Ale pamätajte, že najlepšie Olaplex funguje spoločne ako trojstupňový systém.

Ak predtým platilo, že je nutné poškodené vlasy odstrihnúť, s Olaplexem to platiť prestáva!

Olaplex na vlasy do salónu aj na doma môžete zakúpiť v našom e-shope glamot.sk → OLAPLEX.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .