Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Zvýraznite tvár pomocou obočia

24. 7. 2015

Horúce letné dni sú ako stvorené pre svieži nahé líčenie, ktoré môžete oživiť zvýrazneným obočím. Vďaka zvýraznenému obočie Vaša tvár behom chvíľky prestúpi a všetci v okolí budú naraz dumať nad tým, čo je na Vás iného. Budete vyzerať mladšie a krajšie.

V prvom rade je dôležité vybrať správnu farbu produktu, ktorým budete svoje obočie vykresľovať - máte na výber z rôznych ceruziek či púdrov. Obočia by nikdy nemalo byť svetlejšie ako Vaša farba vlasov, nič sa však nesmie preháňať, a malo by sa čo najviac približovať prirodzenej farbe vlasov.

Pri líčení sa necháme primárne nasmerovať prirodzeným tvarom nášho obočia. Na určenie, kam až má naše obočie siahať si na pomoc zoberieme dve ceruzky. Obe priložíme ku krídelku nosa. Jednu z ceruziek povedieme smerom nahor vedle nosa a druhú nasmerujeme k vonkajšiemu kútiku oka. Tam, kde sa ceruzky stretnú s obočím je správny kraj.

Teraz si vyberte, kerý z nástrojov budete obočia vykresľovať. Tam kde nám v dĺžke obočie chýba - dokreslíme jemnú linkou. Vždy ale čo najprirodzenejšie kopírujeme obočia vlastné.

  • Ceruzka na obočie - rýchly spôsob vykreslenie. Krátkymi ťahmi dopĺňame a zvýrazňujeme obočie, kde je potrebné.

  • Pre skúsenejších je tu púder, ktorý sa nanáša za pomoci skoseného štetca na obočie.

TIP.: Pre zafixovanie použite guľatý kefka na riasy a obočie. Jemne ho prestriekajte lakom na vlasy a obočie prečešte do požadovaného tvaru. Vydrží tak po celý deň a vy budete vyzerať fantasticky.


Ďalším, mnohokrát rýchlejším spôsobom, ako zvýrazniť obočie je farba na mihalnice a obočie. Aplikácia je veľmi jednoduchá a každý ju doma zvládne.

K farbenie obočia potrebujete:

Aplikácia: Obočie odmastíme a usušíme. Okolo žiaduceho tvaru obočia aplikujte vrstvu ochranného krému, aby sa prípadne nezafarbili chĺpky, ktoré už s obočím nemajú nič spoločné.

Zmiešajte v mištičke farbu a oxidant v danom pomere a za pomocou tyčinky aplikujte na obočie v smere rastu tak, aby bolo celé pod vrstvou farby a nemohlo sa tak stať, že niektoré z chĺpkov nebudú zafarbené.

Doba pôsobenia je 5-10 minút. Po uplynutí tejto doby zotrite farbu pomocou namočeného vatového tampónu. Rýchlo ale jemne dočistite pokožku okolo obočia odstraňovačom farby.

Takto nafarbené obočie Vám vydrží až po 8 týždňov!


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .