Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Zázrak menom Arganový olej

5. 2. 2015

Arganový olej sa v kozmetike začal používať len nedávno, hoci účinky oleja samotného sú známe už po tisícročia. Dôvodom malej rozšírenosti je, že sa dá vyrobiť len v jednej jedinej oblasti a jeho výroba je zároveň veľmi náročná a samotný produkt je veľmi drahý.

Arganový olej obsahuje vysoký podiel esenciálnych mastných kyselín dôležitých pre udržanie zdravej pokožky a vlasov. Obsiahnutý vitamín E patrí medzi dôležité antioxidanty, polyfenoly prináša dezinfekčné a protistárnuce účinky. Kyselina felurová chráni pred UV žiarením. Ľudské telo celkovo arganový olej veľmi dobre znáša a prijíma.

Arganový olej sa získava z plodov argánie tŕnisté, jedná sa o 8-10 metrov vysoký strom, ktorý rastie až 200 rokov. Takýto strom nájdete iba v juhozápadnej časti Maroka. Strom plodí malé žlté bobule, ktoré sa podobajú olivám. Najcennejšie na celom plodu sú kôstky, z ktorých sa práve lisuje arganový olej.

Arganový olej

  1. Chráni a vyživuje pokožku - vďaka vysokému podielu vitamínu E sa arganový olej využíva do mnohých krémov. Na pleti vytvára ochrannú bariéru proti škodlivým látkam z ovduší a v hĺbke potom vyživuje a hydratuje samotnú pokožku. Zamedzuje jej predčasnému starnutiu, vyhladzuje drobné vrásky, lieči akné a ekzémy.

  2. Zvyšuje lesk vlasov a zabraňuje ich štiepeniu - Arganový olej posilňuje a prirodzene hydratuje aj veľmi poškodené vlasy, preto sa v súčasnosti stal takmer samozrejmou ingrediencií mnohých prípravkov na vlasy. Navyše arganový olej vlasové vlákno uhladzuje, čím zvyšuje lesk. Vďaka pravidelnému používaniu produktov s arganovým olejom budú Vaše končeky zahojené a ozdravené, čím dosiahnete aj chcené dĺžky vlasov.

Agraový olej:

Pokožka:

Vlasy:


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .