Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

4 značky, ktoré pobláznili celý svet

14. 1. 2020

Color WOW, Maria Nila, Balmain Hair a Reuzel. To sú značky, ktoré sú čerstvú posilou v našom e-shope a sú pripravené hýčkať vaše vlasy. Zistite, v čom sú výnimočné!

Na trhu je nepreberné množstvo značiek a každá často vyniká v niečom inom, preto nie je jednoduché vybrať novú značku do nášho portfólia. U značiek Color WOW, Maria Nila, Reuzel a Balmain Paris Hair Couture sme však mali jasno. Sú to nové značky, ktoré sa na našom trhu objavili len pred nedávnom a momentálne dominujú internetu, takže ste ich možno už zaznamenali. Každá značka ponúka zaujímavé inovatívne produkty, ktoré stoja za preskúmanie. Zistite, čím nás tieto značky dostali na kolená.

Color WOW

Vedeli ste, že závislosť na farbení je čím ďalej väčšia? Na svete už existuje minimum žien, ktoré majú prírodné nefarbené vlasy. To so sebou prináša nové zmeny. A tou zmenou myslíme úplne novú úroveň starostlivosti o farbené vlasy, ktorú im prináša naša nová značka Color WOW. Značka Color Wow má jasný cieľ - maximálne ochrániť farbené vlasy a nepoužívať vôbec žiadne, ale naozaj vôbec žiadne látky, ktoré by mohli, hoci len nepatrne, narušiť vzhľad a výdrž vašej farby. Ak teda máte problémy s vymýváním farby, tak už viete, po čom siahnuť.

O úspechu a účinnosti produktov Color WOW svedčí tiež neuveriteľných 56 ocenení! No a najväčšou pýchou je bezpochyby najviac oceňovaný produkt Dream Coat. Doteraz sme sa s takým produktom nikde nestretli. Dream Coat je naozaj unikát. Vytvorí vám ten najrovnejší a najhladší účes až so skleneným efektom, ktorý odolá vlhkosti aj dažďu. Niet divu že pobláznil celý Hollywood (od Jennifer Lopez, Arianu Grande až po Kim Kardashian). Absolútna must-have pre tých, čo bojujú s krepatením alebo chcú dosiahnuť moderného skleneného účesu ako od slávneho stylistu Chrisa Appletona (googlujte ako Glass Hair).

Maria Nila

Keď sa povie Maria Nila, tak sa vám iste vybavia farbiace masky Colour Refresh s intenzívnymi pigmentami. Povykov okolo nich bolo na sociálnych sieťach tak obrovský, že neminul ani nás. Najskôr sme síce trochu váhali, či to nebude len vďaka platenej reklame, ale po vyskúšaní pár vzoriek sme mali jasno. Reklama neklame! Vďaka maskám môžete oživiť svoju farbu, zmeniť tón a zároveň dopriať vlasom hĺbkovú regeneráciu v jednom jedinom kroku. A pozadu nezostávajú ani ďalšie produkty vlasovej starostlivosti a stylingu. Či už ide o šampón, kondicionér alebo stylingový prípravok, tak si môžete byť isté, že dostanete špičkový produkt s najmodernejšou technológiou, ktorý spĺňa najvyššie nároky na vlasy aj životné prostredie. Napr. veľmi populárna je maska Sheer Silver, ktorú ocenia hlavne blondínky.

3 dôvody prečo milovať značku Maria Nila:

  1. Maria Nila je 100% vegánska vlasová kozmetika netestujúca na zvieratách
  2. Celá značka je kompletne bez parabénov, ftalátov a má certifikáty Leaping Bunny, vegan Society a PETA
  3. Nádherné pastelové obaly sa vám budú pekne vynímať vo vašej kúpeľni

Balmain Paris Hair Couture

Tak, ešte tu máme super luxusnú značku Balmain Paris Hair Couture. Ako názov napovedá, a módny nadšenec už iste vie, ide o značku, ktorá pochádza z módneho prostredia. A práve na módnych prehliadkach vznikla myšlienka mať aj svoju vlastnú značku vlasových produktov, ktoré obstoja aj v tých najnáročnejších podmienkach počas módnych dní a vyhovie vysokým nárokom vlasových stylistov. A od jednej z najprestížnejších a najluxusnejších značiek na svete sa dá očakávať len ten najlepší tovar, a presne taká je aj značka vlasovej kozmetiky Balmain Paris Hair Couture. Túto značku by sa dalo v skratke opísať ako "vysoké krajčírstvo pre vlasy". Takže ak vaše vlasy túži po luxuse, so značkou Balmain sa im ho dostane viac než dosť. A nebojte, aj keď by ste sa za šaty od Balmain asi nedoplatili, ceny vlasových produktov zas až tak závratne vysoké nie sú.

Balmain vs Oribe? A ešte malý postreh na záver. Často sa značka Balmain porovnáva so značkou Oribe. Aký je medzi nimi rozdiel? Ide hlavne o výsledný efekt. Príde nám, že po kozmetike Balmain vydrží vlasy dlhšie nadýchané. Takže ak je značka Oribe pre vaše vlasy až moc, skúste starostlivosť Balmain. Berte do úvahy, že toto je náš čisto subjektívny pocit. Možno že vy to budete mať presne naopak. Sto ľudí, sto chutí. :-)

Reuzel

Poslednou značkou sme chceli urobiť radosť predovšetkým pánom. Značka Reuzel je známa predovšetkým svojimi pomádami na vlasy. Ako každý dobrý príbeh, aj príbeh tejto ikonickej holandskej značky sa začal písať "na ulici" - konkrétne v pánskom holičstve. Legendárny rotterdamskí holiči, Leen a Bertus, neboli spokojní s ponukou stylingových produktov pre mužov, preto sa rozhodli vytvoriť vlastnú vlasovú značku. Pri formulovaní pomád Reuzel uplatnili svojich 50 rokov skúseností v kaderníctve (a tiež využili historických poznatkov výroby vôbec prvých Pomád) a vytvorili pomády, ktoré sú považované za jedny z najlepších pomád na svete. Ideálne pre klasické nadčasové účesy, ako je Pompadours, Flattops a ďalšie štýly.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .