Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Pleťová starostlivosť na vlasy? Predstavujeme novú BC Bonacure

22. 6. 2018

Kyselina hyaluronová, peptidy, kolagén a ďalšie. Tieto látky poznáte z pleťovej starostlivosti, ale zázraky zvedie aj s vašimi vlasmi! Dostaňte to najlepšie z pleťovej starostlivosti tiež na vlasy s kozmetikou BC Bonacure.

Schwarzkopf Professional predstavuje svoj najnovší vlasový systém - BC Bonacure NEW. Možno si hovoríte, že systém BC Bonacure predsa vôbec nový nie je. Máte pravdu, ale aj nemáte. Čo je teda nové?

Odborníci z laboratórií Schwarzkopf prišli s netradičným nápadom, ako vylepšiť vlasovú kozmetiku. Hovorili si, prečo by to, čo funguje v pleťovej kozmetike nemohlo fungovať tiež na vlasoch? Urobili pár experimentov a zistili, že sa nezmýlili! A tak vylepšili šesť existujúcich radov systému BC Bonacure o nové technológie inšpirované starostlivosťou o pleť. Ale nebojte, naozaj to neznamená, že by ste na vlasy začali používať pleťový krém.

Technológia inšpirovaná pleťovou kozmetikou

Všetkých šesť línií systému BC Bonacure obsahujú technológiu Cell Perfector a všetky šampóny čistia vlasy pomocou prelomovej micelárnej technológii, ktorou to pravdepodobne všetko začalo.

  • Technológia Cell Perfector - zaceľuje chýbajúce vlasové vlákna, a tak sú vlasy oveľa zdravšie, menej sa štiepia, mastia a všeobecne majú menšiu tendenciu k poškodeniu.

  • Micelárna technológia - pôsobí na špinu ako magnet, čistí veľmi dobre a zároveň šetrne, nedráždi, neodčerpáva z vlasov živiny ani vlhkosť a ani ich inak nenarušuje.

Navyše, podľa toho akým problémom sa jednotlivé rad zaoberá, je obohatená o tie isté ingrediencie, ktoré sa osvedčili a bežne používajú v pleťovej kozmetike. Tieto látky fungujú v podstate na rovnakom princípe, tak ako to poznáte z každodennej starostlivosti o pleť. Jedná sa napríklad o kyselinu hyalurónovú, kolagén, keratín, koenzým Q10, neutrálne pH 4,5 alebo peptidy.

1) BC pH 4.5 Color Freeze zaistí nulovú stratu farby

Hodnota pH 4,5 je známa v starostlivosti o pleť pre udržanie zdravého a sviežeho vzhľadu pokožky. Výskum zistil, že výdrž farby sa môže výrazne zlepšiť, ak sa vlasy budú udržiavať tiež na optimálnej úrovni pH 4,5. Pre tento účel bola vyvinutá rada BC pH 4,5 Color Freeze, ktorá vyrovnáva hladinu pH, čím zmrazuje pigmenty hlboko vnútri vlasov a zaisťuje tak dlhotrvajúci žiarivosť farby.


2) BC Peptide Repair Rescue vráti až 3 roky poškodenia

Aktívnou zložkou systému BC Bonacure Peptide Repair Rescuepeptidy, ktoré sú známe v starostlivosti o pleť pre svoju výnimočnú schopnosť zlepšiť pružnosť pokožky. Vo vlasovej kozmetike účinkujú veľmi podobne. Nielenže zlepšujú pružnosť vlasov, ale predovšetkým účinne pracujú na oprave poškodených vlasov. Peptidy sú totiž schopné preniknúť hlboko do vlasového vlákna, ktoré regenerujú, opravujú a vypĺňajú medzery. Vďaka tomu, dokážu vrátiť až 3 roky poškodenia a obmedziť lámavosť vlasov až o 95 %.


3) BC Hyaluronic Moisture Kick uhasí smäd suchých vlasov

Keď máte suché vlasy, tak môžete rovno zabudnúť na lesklé a hebké vlasy. A preto vaše vlasy zúfalo potrebujú intenzívnu starostlivosť BC Hyaluronic Moisture Kick s kyselinou hyalurónovou. V pleťové kozmetike je Kyselina hyalurónová známa pre svoje vynikajúce hydratačné schopnosti. Rovnako pôsobí aj na vlasoch, ktorým poskytuje dlhodobú hydratáciu a zvlhčenie. Vlasy získajú späť svoju pružnosť, hebkosť a zdravý lesk.


4) BC Keratin Smooth Perfect skrotí neposlušné vlasy

Keratín je základným stavebným kameňom buniek, ktoré zaisťujú správnu funkciu pokožky. Vo vlasovej kozmetike pomáha keratín vyživiť a skrotiť hrubé, nepoddajné a krepaté vlasy tým, že uhladzuje ich povrch, utesňuje kutikulu a chráni vlasové vlákno pred vlhkosťou a poškodením z tepelných nástrojov. Tým sa vlasy stávajú hladšie, hebkejšie a sú 100 % bez krepovateniu a poletovania. Teraz môžete keratín doplniť aj svojim vlasom s radom BC Keratin Smooth Perfect.


5) BC Q10+ Time Restore vie, ako zastaviť čas

Zastavte čas s radom BC Q10 + Time Restore obohatenú o omladzujúci koenzýmy Q10, ktoré sú v starostlivosti o pleť známe pre svoj anti-aging efekt. V starostlivosti o vlasy pôsobí vzorec Q10 tiež ako výborný revitalizačný agent, ktorý stimuluje prirodzenú produkciu keratínu vo vlasovej cibuľke, čím okamžite vymazáva prejavy starnutia. Vlasy sú pružnejšie, plnšie, odolnejšie proti stenčenie a viditeľne mladšie.


6) BC Collagen Volume Boost pridá 100 % viac objemu

Kolagén je kľúčovou zložkou, ktorá zodpovedá za elasticitu, tvar a pevnosť pokožky. Vo vlasovej kozmetike sa kolagén využíva pre jedinečnú schopnosť dodať trvalý objem, plnosť, nadvihnutie a tvar až do ďalšieho umytia. Zaisťuje 100% push-up efekt až na 3 dni. A to všetko bez zaťaženia. Teraz s radom BC Collagen Volume Boost môžu konečne aj tie najjemnejšie a najslabšie typy vlasov prestať s objemom iba snívať.


Už viete do akých rúk svoje vlasy zveríte? → Schwarzkopf Professional BC Bonacure


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .