Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Kozmetika KMS California: Nová posila z Ameriky

22. 1. 2018

Privítajte novú značku KMS California, ktorá spôsobila vlasovú revolúciu. A neustále jej hranicu posúva ďalej. Celá Amerika je z nej paf. A vy budete tiež!

Na začiatok trochu tej histórie. Nech viete o čom je reč. Značka KMS California pochádza z Ameriky, kde ju v roku 1976 založil geniálny biochemik Jamie Mazzotta s obrovskou vášňou pre vlasy, vedu a prírodu. A práve jeho vášeň sa stala hlavným hnacím motorom celej firmy a spôsobila vlasovú revolúciu. Sila značky spočíva predovšetkým v oblasti stylingu, kde určuje hlavné trendy, ktoré sú potom nasledované ostatnými.

Teraz KMS California prichádza so brusu novými obalmi, systémom značenie aj s novou filozofiou, ktorá prechádza od kalifornských koreňov na globálne pole pôsobnosti. A tak máte šancu ju vyskúšať aj vy.

Kaderníci, zákazníci, celebrity - všetci milujú KMS. Budete aj vy?

Značka KMS California je úplne iná ako ostatné. Je odvážna, hravá, moderná, mladá a svojská. Svojim kreatívnym prístupom povzbudzuje ženy aj mužov, aby si si s účesom vyhrali a vytvorili si vlastný osobitý štýl.

Už cez 40 rokov sa snaží neustále inovovať a vytvárať nové moderné prípravky, čo ponúka kaderníkom veľa nových možností, ako pracovať s vlasmi. A to je to, čo núti profesionálnych kaderníkov siahnuť práve po produktoch KMS. Dnes už si značka získala srdcia nielen kaderníkov, ale aj zákazníkov a celebrít po celom svete. Používa ju napr. Kristen Stewart, Katty Perry, Emili Blunt či Kendall Jenner. Získa si aj vaše srdce?

KMS to je moderná technológia, veda a príroda

S produktmi KMS síce planétu nezachránite, ale môžete zachrániť svoj účes. Aj vďaka tomu, že KMS využíva poznatky talentovaného biochemika, si môžete byť istí, že vždy dostanete produkt, ktorý predstavuje to najlepšie, čo je možno vytvoriť zo spojenia vedy, moderné technológie a prírodných ingrediencií.

Vlasová kozmetika KMS je naozaj maximálne šetrná. Neobsahuje totiž škodlivé parabény ani glutény. A keď chémiu obsahuje, jedná sa len o tú menej škodlivú. Tá neublíži ani vám, ani vašim vlasom. Nezaťaží ich, neupchá ani neobalí žiadnym nepriepustným plášťom.

Premyslený 3-stupňový systém

Váhate občas nad tým, ktorý prípravok použiť skôr? U KMS táto starosť odpadá. Každý prípravok spadá do kategórie START, STYLE alebo FINISH. To, do akej skupiny výrobok patrí, sa dozviete hneď na obale, takže sa nikdy nepomýlite. Prečo už to dávno niekto nevymyslel. To by bolo ušetrených starostí, všakže?

Navyše sú produkty KMS dodávané s vysoko výkonnú technológiou TRIfinity Technology. Práve táto technológia môže za to, že sú všetky prípravky multikompatibilné. To znamená, že ich môžete kombinovať medzi sebou ľubovoľne a budú fungovať stále skvelo. A preto je kozmetika KMS tak geniálna.

A tak ako pri varení postupujete presne podľa receptu, je aj u vlasovej kozmetiky KMS dôležité dodržať správny postup. Pre zaistenie správneho fungovania používajte prípravky v nasledujúcom poradí:

1) START = Starostlivosť, ktorá naštartuje vaše vlasy

Vlasy spoľahlivo naštartujú šampóny, kondicionéry, masky a kôry. Táto starostlivosť zlepší vlasy zvnútra aj zvonku a perfektne ich pripraví na krok STYLE. Zaistí tiež to, že budú vlasy tvárnejšie, poddanější a výrobky z ďalšieho kroku lepšie priľnú a budú účinejšie.

2) STYLE = Styling, ktorý dodá vašim vlasom život

Tvarujte, pretvárajte, modelujte, hrajte sa. Proste robte, čo vás napadne. Tak by sa zjednodušene dal opísať druhý krok systému KMS. Každý produkt obsahuje špeciálnu tvarovaciu technológiu Innovative Shaping Blends, ktorá vám umožní ľahko vytvoriť štýl, ktorý chcete.

3) FINISH = Fixácia, pre konečnú definíciu vášho štýlu

Posledný krok systému KMS predstavuje rôzne fixačné spreje, laky na vlasy, vosky a ďalšie fixátory účesu. Všetky tieto produkty sa pýši flexibilné fixačné technológií Flexible Sealing Compounds, ktorá zafixuje účes vytvorený z predošlého kroku a tiež vlasy ochráni pred vlhkosťou. A to až na 3 dni!

Nesmieme tiež zabudnúť vyzdvihnúť ich super schopnosť vrstvenie bez zaťaženia a nasýtenia produktu. Čo je skvelé, pretože si tak môžete sami zvoliť stupeň fixácie presne na mieru.

Najlepších TOP 5 od KMS California

Medzi bestsellery značky KMS patrí najmä stylingové prípravky. Na výslní sa vyhrieva týchto päť ikon:

  1. KMS Moist Repair Revival Creme - obľúbený hydratačný krém sa môže pochváliť najväčším predajom po celom svete. Jeho jedinečnosť spočíva v tom, že aj keď to s ním preženiete, nikdy vaše vlasy nezaťaží.

  2. KMS Therma Shape Straightening Creme - prvý profesionálny nechemický prípravok s tepelnou ochranou. Účes s ním vytvorený vydrží až do ďalšieho umytia.

  3. KMS Hair Play Makeover Spray - vôbec prvý moderný suchý šampón tak, ako ho poznáme dnes.

  4. KMS Hair Play Molding Paste - prelomový produkt značky KMS. Ešte dnes dokáže prekvapiť. Kaderníci každý deň objavujú nové a nové možnosti ako ho použiť.

  5. KMS Moist Repair Leave-in Conditioner - jeden z prvých bezoplachovacích kondicionérov vôbec. Výrazne zmenil a uľahčil spôsob vlasovej rutiny zákazníkov.


Nielen táto pätica, ale celá značka KMS stojí za pozornosť. Pozrite sa na celú ponuku→ KMS California.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .