Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Novinka v starostlivosti o farbené vlasy - L'Oréal Professionnel Séria Expert Vitamino Color AOX

24. 3. 2015

Aj tá najkvalitnejšia farba na vlasy vplyvom vonkajších faktorov po určitej dobe začne slabnúť na intenzite a lesku. Túžite po žiarivé, sýte a dlhotrvajúci farbe vlasov? Predĺžte krásu farbených vlasov až po 6 týždňov vďaka rade Vitamino Color AOX.

Prečo dochádza k strate pigmentu a vymývaniu farby?

  • Povrch vlasu je po farbení narušený a nedokáže sa uzavrieť ako prírodný vlas. Vďaka tomu sa vonkajšie faktory ako je voda, kyslík a UV žiarenia do vlasu dostanú ľahšie. Je známe, že voda je najväčším nepriateľom farbených vlasov, pretože vymýva farebný pigment. UV žiarenie spôsobuje vysúšanie a kyslík vo vlasu oxiduje, čím zosvetľuje pigment.

Vitamino Color AOX s obsahom vitamínov a antioxidantov chráni farbu vlasov a regeneruje vlasovú štruktúru. Farba je chránená proti vymývaniu, vlasy sú lesklé a vyživené.

Unikátná 4-kroková starostlivosť, ktorá by sa mala uskutočniť po každom farbení, uzavrie farebné pigmenty vo vlasoch a farba tak zostane dlhšie žiarivá. Táto zázračná starostlivosť využíva sily 4 dôležitých látok: Neohespiridinu, Tocopherol, Panthenolu a UV filtra.

  • Umyte vlasy antioxidačným šampónom Vitamino Color AOX, ktorý šetrne čistí a chráni farbu vlasov.

  • Do uterákom vysušených vlasov aplikujte Powerdose Vitamino Color AOX a jemne vmasírujte. Produkt obsahuje koktail vitamínov, ktorý vlasom poskytne ochranu a regeneráciu. Preniká do najhlbšej vrstvy vlasu, kde posilňuje a regeneruje vlasovú štruktúru.

  • Na aplikovaný produkt Powerdose Color AOX navrstvite masku Cristalceutic, jemne vmasírujte a nechajte 5 minút pôsobiť. Po uplynutí doby pôsobenia masky, vlasy dôkladne opláchnite. Maska preniká do najhlbšej vrstvy vlasu, kde zachytí farebné pigmenty a spojí ich do väčších celkov. Farba je tak vysoko chránená pred vymývaním, kyslíkom a UV žiarením.

  • Do uterákom vysušených vlasov aplikujte sérum v podobe spreja Cristalceutic. Sérum je posledným krokom k uzavretiu pigmentu v jadre vlasu.

Základná starostlivosť o farbené vlasy

Aby sme podporili 4-krokovú starostlivosť, mali by sme pomáhať zachytiť pigmenty hlboko v jadre vlasu tiež základnou starostlivosťou.

  • Chráňte farbu vlasov pred vymývaním antioxidačným šampónom Vitamino Color AOX.

  • Pre ochranu a regeneráciu farbených vlasov použite antioxidačnú starostlivosť a masku Vitamino Color AOX

  • Pre dlhodobo žiarivú farbu dodajte vlasom kompletnú starostlivosť a ochranu pred teplom pomocou krému Vitamino Color AOX.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .