Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Novinka v starostlivosti o vlasy a vlasovú pokožku - Matrix Biolage ScalpSync!

27. 1. 2015

Nová rada značky Matrix je inšpirovaná antibakteriálnymi a upokojujúcimi vlastnosťami mäty a citrónovej trávy. Matrix Biolage ScalpSync se jemne stará o citlivú pokožku hlavy, očisťuje ju od prebytočného mazu, zamedzuje tvorbe lupín, osviežuje a upokojuje. Produkty ScalpSync pomáhajú zanechávať potrebnú vlahu a dodávajú živiny, ktoré pokožka najviac potrebuje.

Produkty Matrix Biolage ScalpSync sú určené predovšetkým pre citlivú pokožku hlavy, ktorú trápi lupiny suchosť alebo naopak mastnota.

Matrix Biolage ScalpSync Clean Reset Normalizing Shampoo - šampón inšpirovaný účinky výťažkov z citrónovej trávy hĺbkovo čistí pokožku hlavy a zanecháva svieži pocit čistoty po každom umytí. Pokožka hlavy je očistená od nahromnaděných nečistôt zo stylingových prípravkov a ďalších škodlivín. Produkt je vhodný pre všetky typy vlasov, obzvlášť pre vlasy namáhané stylingom a vonkajším prostredím.

Matrix Biolage ScalpSync Anti-Dandruf Shampoo - šampón inšpirovaný antibakteriálnymi a upokojujúcimi účinkami výťažkov z mäty. Šampón s každým ďalším použitím zamedzuje vzniku lupín a pritom nedráždi pokožku hlavy. Produkt je vhodný pre vlasy s lupinami.

Matrix Biolage ScalpSync Cooling Mint Shampoo - šampón inšpirovaný antibakteriálnymi a upokojujúcimi účinkami výťažkov z mäty očisťuje pokožku hlavy od prebytočného mazu bez toho aby ju vysúšal. Zanecháva osviežujúci pocit čistoty. Produkt je vhodný predovšetkým pre mastné vlasy.

Matrix Biolage ScalpSync Soothing Serum - sérum upokojuje a zároveň sa stará o podráždenú pokožku hlavy vďaka obsiahnutému vitamínu B5. Po použití zanecháva chladivý pocit.

Matrix Biolage ScalpSync Exfoliating Treatment - liečebný peeling je špeciálne vyvinutý pre podráždenú a svrbiacu pokožku hlavy. Peeling jemne čistí vlasy a vlasovú pokožku a zanecháva pokožku hlavy v rovnováhe. Produkt je obohatený o mentol, ktorý zanecháva chladivý pocit a osviežuje pokožku hlavy.

Matrix Biolage ScalpSync Aminexil Hair Treatment - liečebná kúra zamedzujúce vypadávanie vlasov. Dlhoročný výskum značky Matrix preukázal, že hlavné príčinnú vypadávanie vlasov je abnormálne nahromadenie a tuhnutia kolagénu vo vlasovom vačku, čo spôsobuje nedostatočné vyživenie vlasového korienka, jeho stenčenie a následné vypadnutie. Patentovaný Aminexil® predlžuje životný cyklus vlasov. táto technologicky pokročilá formule pôsobí proti hromadeniu a tuhnutiu kolagénu vo vlasovom vačku, ktoré zabraňuje pridusenie vlasov a následnému permanentnému vypadávanie. Súčasne pomáha udržiavať hustotu vlasov a vedie k posilneniu ztenčujícíh sa vlasov.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .