Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Značka Biodroga

História značky Biodroga sa začla písať už v roku v roku 1939 v kúpeľnom meste Baden - Baden, kedy Walter Friedmann založil značku Cosmétique Sans Soucis. Šesťdesiate roky nastolily úplne nový smer vo vývoji kozmetiky. Zvýšil sa celosvetový záujem o prírodné kozmetické produkty. A tak roku 1959 Walter Friedmann založil Biodrogu na myšlienke prepojenia liečebných kúpeľných kúr a starostlivosť o pokožku tváre s produktmi vyrobenými na prírodnej báze, vychádzal pritom z vlastného dlhoročného výskumu účinkov liečivých bylín. Spojil tak v tej dobe naprotsto originálne dve oblasti: BIO = biologický a DROGA = rastlinný pôvod.

Jedinečný systém Biodroga na prírodnej báze bol prvýkrát predstavený verejnosti na medzinárodnom kongrese CIDESCO vo Švajčiarsku. Dnes pre ňu pracujú jedni z najvýznamnejších vedcov a dermatológov, ktorí plne zodpovedajú za vývoj a kvalitu pri výrobe jednotlivých produktov. Používané zložky a prírodné látky sú starostlivo skúšané a kontrolované. Na splnenie vysokých parametrov kvality sú vykonávané dlhodobé štúdie a radu testov.

Biodroga už od svojho založenia netestuje na zvieratách.

V súčasnej dobe je v produktoch začlenené iba nevyhnutné množstvo konzervačných látok, emulgátorov a minimum vonných látok.

Biodroga za svoje produkty a technológie dostala už niekoľko ocenení. Oceňovaným a nominovanými produktmi je napríklad hydratačný fluid Moisturizing Fluid in the Lotus & Science, ktorý vyhral cenu SPA Diamond Award 2012, ktorá je považovaná za Oscara vo wellness kategórii. V roku 2017 bola nominovaná do nielen tejto prestížnej súťaže tiež maska Golden Caviar Instant Beauty Firming and Hydration Sheet Mask, ktorá sa teší veľkej obľube.

Máte otázku?
Spýtajte sa

Katarina Krásna špecialistka pre vlasy a pleť
Katarina Krásna
špecialistka pre vlasy a pleť

+421 32/222 02 00
V pracovné dni: 8:00-16:30

info@glamot.sk

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .