Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Aveda - tak trochu iná značka

17. 7. 2018

Zoznámte sa s novou značkou Aveda - prvý prírodnou kozmetikou pre profesionálne kaderníkov. Buďte krajší bez toho, aby ste škodili prírode alebo sebe.

Fandíte prírodnej kozmetike už dlhé roky? Na poli zelenej kozmetiky sa ešte len rozkukávajú? Alebo sa vám tento boom zatiaľ vyhýba oblúkom? Či tak, alebo onak, AVEDA by vám rozhodne nemala uniknúť! Ide totiž o vôbec prvú prírodnú profesionálnu kozmetiku pre kaderníkov a vlasových stylistov. Aj preto je Aveda v tejto oblasti stále hlavným priekopníkom a lídrom. Pochvaľujú si ju aj tí, ktorí prírodnej kozmetike toľko neverí. Takže to už je pádny dôvod sa s Avedú aspoň zoznámiť, nemyslíte?

Čo dostanete, keď zveríte svoje vlasy a pokožku do starostlivosti kozmetiky Aveda?

Profesionálnu kozmetiku vytvorenú uznávaným kaderníkom

Za značkou Aveda stojí vyhlásený a talentovaný rakúsky kaderník Horst Rechelbacher, ktorý pracoval v najslávnejších kaderníckych salónoch v Ríme, Londýne, New Yorku a Floride. To by samo sebou stačilo pre úspech vlastnej značky. Aveda však vznikla za iných okolností. Z dôvodu neustáleho vystavenia chemických prípravkov, ktoré Horst dennodenne používal na svojich klientoch ochorel. Od tej doby sa začal viac zaujímať o zloženie kozmetiky a jeho vplyv na zdravie človeka. Zistil však, že kozmetický priemysel stagnuje a neponúka žiadnú vhodnú alternatívu, ktorú by mohol vo svojom kaderníctve používať. Rozhodol sa teda pre vytvorenie vlastnej kozmetickej značky. V roku 1978 sa tak zrodila Aveda - prvá profesionálna prírodná vlasová kozmetika.

Vlasová kozmetika Aveda vyvolala skutočnú revolúciu v obore krásy. Čoskoro sa stala celosvetovo uznávanou značkou profesionálov a získala tiež mnoho ocenení.

Liek pre vaše vlasy, telo i myseľ z indickej medicíny

Aveda nie je len tak obyčajná kozmetika. Je to vlastne liek, ktorý vznikol spojením vedomostí z kaderníckeho priemyslu, ajurvédy, farmakológii, botaniky a aromaterapie. Vzťah zakladateľa Horsta s Ayurvédou začal v roku 1976 vďaka dvom uznávaným ajurvédským lekárom a vedcom. Tí mu pomohli nahliadnuť pod pokrievku 5 000 rokov starého tradičného holistyckého indického systému liečenia a ajurvédskej múdrosti. Tieto poznatky naplno využil a vytvoril prvé vysoko výkonné botanické produkty, ktorých základom sú botanickej bylinné výťažky a aromatická vôňa. Tieto látky majú za úlohu nastolenie rovnováhy v tele, mysli a duchu. Ak je všetko v rovnováhe, sme šťastnejší, zdravší a krajší.

Vysoký obsah prírodných botanických látok

Čo sa nám na Avedě naozaj páči je tiež to, že môžeme byť krajší bez toho, aby sme škodili prírode. To znie skvele, že? Stále totiž platí, že čo je dobré pre prírodu, je dobré aj pre nás. Aveda s tým súhlasí a verí, že je to práve príroda, ktorá dokáže vytvoriť tie najúčinnejšie produkty pre našu krásu. Tak prečo používať chémiu? Z toho dôvodu sa Aveda snaží každým rokom zvyšovať množstvo prírodných ingrediencií vo svojich produktoch. Zloženie kozmetiky Aveda je teda celkom bez parabénov, ftalátov, SLS, SLES, lepku, minerálne a ropných látok. S Avedú si tak môžete byť istí, že vždy dostanete zdravotne nezávadný produkt.

Priateľský produkt k zvieratám aj vegánom

Aveda si nepraje, aby museli kvôli našej kráse trpieť zvieratá. Preto je bez krutosti (tzv. Cruelty free) už od svojho založenia. Teda v čase, keď sa o probléme ešte toľko nehovorilo. Za to jej dávame palec hore. Firma tiež používa výhradne ingrediencie od výrobcov, ktorí takisto netestujú na zvieratách. Navyše neustále podporuje rôzne organizácie pre ochranu ohrozených zvierat aj rastlín a pomáha chrániť a zlepšiť životné prostredie, v ktorom žijú. Kúpou produktov Aveda tak prispejete nielen k svojej kráse, ale aj na dobrú vec.

S Avedú si na svoje prídu taktiež vegáni. Hoci nie sú výrobky Aveda certifikované ako vegánske alebo vegetariánske, prevažná väčšina produktov je 100% vegan a neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu. Len výnimočne sa v zložení môžu objaviť prísady ako včelí vosk, med alebo bielkoviny zo srvátky.

Božsky prevoňané vlasy prírodnou vôňou Aveda Pure-Fume™

Neexistuje žena, ktorá by netúžila po božsky prevoňaných vlasoch. Aveda to vie, a preto si na vôňu svojich produktov dáva záležať. Pomáha jej v tom vlastná parfumérie. A verte, že je to na produktoch skutočne poznať. Vôňa Aveda je totiž naozaj jedinečná, okamžite rozpoznateľná a návyková. A tak sa klienti značky Aveda často stretávajú s komplimentom, odkiaľ majú svoj parfum. Nikto by asi netipoval, že pôjde o obyčajný šampón alebo kondicionér.

A čo vlastne tvorí tú jedinečnú vôňu? Aveda nerobí kompromisy ani tu! Nepoužíva žiadne umelé ani syntetické arómy. Využíva iba čisté rastlinné alebo kvetinové esencie, ktoré sú získané zodpovedne a ekologicky. Pre ich získanie používa výhradne parnú destiláciu tak, aby bol zachovaný čo najväčší podiel blahodarných látok. Preto ju parfuméri nazvali a patentovali ako Pure-Fume (tvz. čistá vôňa).

100% recyklovateľný produkt šetrný k životnému prostrediu

Ak ste si mysleli, že už vás nemôže Aveda ničím prekvapiť, opak je pravdou. Aveda je lídrom aj na poli obalových eko materiálov. Obaly sú vyrobené výhradne z recyklovateľných plastov pochádzajúcich väčšinou z cukrovej krstiny. Ale to nie je všetko! Aveda sa snaží všechy výrobky vyrábať pomocou obnoviteľných zdrojov, využívať certfikovaný ekologický papier a ďalšie. Vďaka tomu sa jej darí svoju ekologickú stopu zredukovať na minimum. Aveda by tak mohla byť príkladom aj pre ďalšie kozmetické značky, čo myslíte?

Najlepšie vlasová kozmetika Aveda

Neviete aký produkt od Avedy vybrať? Vyskúšajte napríklad niektorý z bestsellerov:

  • 1) Aveda Shampure Nurturing Shampoo - jemný relaxačný šampón uvoľní vaše zmysly a premení umývanie vlasov v úžasný relaxačný zážitok, na torý len tak nezabudnete.

  • 2) Aveda Shampure Nurturing Conditioner - suchý šampón s upokojujúci vôňou, osvieži a obnoví váš účes medzi umývaním, na cestách, po náročnom dni, jednoducho kedykoľvek to bude potrebné.

  • 3) Aveda Invati Advanced Scalp Revitalizer - tonikum pre skutočne plnšie a silnejšie vlasy a nie len optický objem. Perfektné pre rednúce vlasy alebo pre redukciu straty vlasov spôsobenú lámaním, nosením copov, tehotenstvom alebo starnutím.

  • 4) Aveda Be Curly Curl Enhancer - zosilňovač zlvnění vám vytvorí perfektne definované, posilnené a hebké kudrlinky bez krepovateniu. Konečne svoje kudrlinky nemusíte schovávať.

  • 5) Aveda Thickening Tonic - s týmto vlasovým tonikom konečne spoznáte pocit plnších vlasov, a to okamžite!

  • 6) Aveda Rosemary Mint Shampoo - jemný osviežujúci šampón pridá objem a telo bez zaťaženia, nehromadí sa na vlasoch a predchádza elektrizovaniu. Takže spĺňa všetko, čo si jemné vlasy želajú.

Oslovila vás kozmetika Aveda? Celú jej ponuku môžete zakúpiť tu → AVEDA.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .