Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Nová Igora Royal: rovnaká vo vnútri, nová navonok

18. 3. 2022

Objavte nové farby Igora Royal od Schwarzkopf Professional s novým modernizovaným vzhľadom, ekologickejšími obalmi a zjednodušeným portfóliom.

Schwarzkopf Professional predstavil svetu farby Igora Royal už v roku 1960. Odvtedy sú synonymom kvalitných a stabilných výsledkov vo farbení a zároveň synonymom produktovej inovácie, preto farbám Igora Royal už desaťročia veria milióny koloristov. Redesign značky Igora Royal znamená pre farby Igora vylepšené moderné obaly šetrné k životnému prostrediu, nová pečať výkonu a zjednodušený sortiment farieb. Kvalita a zloženie farieb zostávajú rovnaké. Farby tak naďalej poskytujú silný výkon, ktorý ponúka úžasné farebné výsledky verné vzorkovníku, neuveriteľnú intenzitu farieb a predovšetkým spoľahlivosť.

Čítajte ďalej a zistite všetko, čo potrebujete vedieť o vykonaných zmenách v porfóliu Schwarzkopf Professional Igora Royal.

Zjednodušené portfólio farieb

Rozsiahle portfólio farieb Igora Royal bolo zúžené z 13 radov na iba 5 radov, vďaka čomu je neuveriteľne ľahké sa vo farbách orientovať. Toto zjednodušené portfólio umožňuje kaderníkovi väčšiu prehľadnosť, jednoduchšiu správu zásob a jednoduchšiu voľbu produktu na mieru jedinečným vlasovým potrebám klientov.

Kultové červené obaly zostávajú pre základnú kolekciu odtieňov rovnaké. Novo k základným odtieňom bude patriť aj sortiment módnych odtieňov Igora #RoyalTakeOver, Igora Royal Opulescence, Igora Royal Nude Tones atď. Postupne teda všetky tieto farebné kolekcie nájdete novo v červených krabičkách (postupne tiež budeme presúvať tieto módne odtiene pod základnú farbu Igora Royal), formula však zostáva bez zmeny tzv. výsledok farbenia bude rovnaký.

Technické rady farieb (Highlifts, Absolutes, Silver Whites, Fashion Lights) zostávajú v samostatnom balení a sú ľahko rozoznateľné podľa odlišných farieb tak, aby bolo jasne zvýraznené ich rôzne technické použitie.

Nové rozdelenie farieb Igora Royal bude nasledujúce:

Ekologické obaly

Schwarzkopf Professional je průkopníkem ve vlasovém průmyslu a skutečně se stará o výrobu udržitelných produktů pro profesionály – a redesign kolekce Igora Royal není výjimkou. Každá z nových barevných řad využívá minimálně 92 % recyklovaných materiálů. To ušetří přibližně 350 tun čistého hliníku spolu s 340 tunami původní lepenky a 80 tunami čistého plastu ročně. Udržitelné balení kadeřníkovi pomůže:

  • znížiť ekologickú stopu salónu,
  • komunikovať smerom ku klientom odhodlanie venovať sa ekológii.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .