Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

KÉRASTASE SOLEIL: Ako sa starať o vlasy počas leta?

2. 7. 2021

Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, práve v tomto ročnom období vlasy prechádzajú intenzívnou zaťažkávacou skúškou. Značka Kérastase to dobre vie, a preto vyvinula unikátny rad Soleil, ktorý vlasy uzdravuje a chráni ich pred UV žiarením.

Leto je obdobie, kedy chceme relaxovať, prechádzať sa po plážach alebo piť drinky v plážovom bare. Chytanie vitamínu D má určite svoje benefity, no slnečné lúče dokážu i významne škodiť, hlavne pokožke a vlasom. Tie pod jeho vplyvom ľahko strácajú hydratáciu, tvar a jas, lámu sa a nie sú schopné dostať sa znovu do formy. Tieto problémy sa nevyhýbajú žiadnemu typu vlasov – ani tým prirodzeným, ani tým farbeným.

UV žiarenie síce nie je vidieť, za to ho veľmi rýchlo pociťujeme pri nedostatočnej slnečnej ochrane. Okrem poškodenia vlasového vlákna a rozpadu proteínov v jeho vnútri, má UV žiarenie dopad aj na farbu vlasov, ktorá s dlhším pobytom na slnku bledne kvôli degradácii melanínu. Vlasom ani vlasovej pokožke rozhodne neprospieva ani chlórovaná voda, soľ a piesok. Aj keď máme dojem, že sme si od nich vlasy umyli dostatočne, stopy po nich ostávajú. Vlasy potom strácajú pružnosť ešte o poznanie viac, pokožka je precitlivená, svrbí, a môžu sa dokonca objaviť lupiny.

Zistite viac → Slnko, soľ, chlór: 3 letní zabijaci krásnych vlasov. Ako škodia a ako vlasy chrániť?

Slnkom pobozkané, dokonale zdravé

Pre všetkých tých, ktorí k svojim vlasom pristupujú zodpovedne, vytvorila značka Kérastase špeciálny rad Soleil, určený pre vlasy vystavené slnku. Jedinečné zloženie produktov obohatené o blahodarnú kokosovú vodu, hĺbkovo regenerujúci vitamín E a ochranný UV filter zaistí, že vlasy ostanú hydratované a hebké, nech je slnečné žiarenie akokoľvek silné.

Ak ste milovníkmi pravidelného slnenia alebo vás čaká aktívna dovolenka, pribaľte si so sebou profesionálny rad Kérastase Soleil. V čom spočíva jeho jedinečnosť? Spojili sa v ňom ikonické produkty Kérastase so špeciálnou ochranou proti slnečnému žiareniu. Výsledkom je luxusná rutina, s ktorou si vaše vlasy udržia ľahkosť, hydratáciu a intenzívny lesk počas celého leta.

O udržaní vlhkosti vnútri vlasov sa postará kokosová voda, zatiaľ čo vitamín E predchádza ich lámaniu. UV filter slúži ako nenahraditeľný štít v boji proti UV žiareniu. Vďaka tomu vlasy nestrácajú svoju silu a vitalitu, a v ich dĺžkach sa navyše zachytí nevtieravá, sladká vôňa kvetín a kokosu.

Rutina Soleil

  • Správna ochrana začína už pred slnením. Dĺžky vlasov jemne obaľte ľahučkým ochranným krémom Kérastase Soleil Crème UV Sublime, ktorý ich bude vyživovať pred aj počas pobytu na slnku a zároveň ich zahalí do podmanivej vône jazmínu.
  • So správne zvoleným šampónom zbavíte vlasy zvyškov chlóru, soli, piesku a stylingových prípravkov a získate celý rad ďalších benefitov. Šampónový kúpeľ Kérastase Soleil Bain Après-Soleil má jemné zloženie, ktoré vlasy čistí, ale nezaťažuje, a zároveň ich intenzívne hydratuje.
  • Masky sú vďaka svojej intenzite pôsobenia must-have krokom v starostlivosti o vlasy. V lete to platí dvojnásobne. Bohaté zloženie Kérastase Soleil Masque Après-Soleil vlasy hĺbkovo regeneruje a okamžite skľudňuje.
  • Milujete ležérny letný styling? Ľahká hmla Kérastase Soleil Huile Sirène prináša vlasom dvojitý efekt: chráni pred slnkom a zároveň s ňou vytvoríte trendy plážové vlny.

Pripravte sa na letnú sezónu s radom Kérastase Soleil.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .