Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

NOVINKY JESEŇ: Kozmetika, ktorá by vám nemala uniknúť!

14. 10. 2020

Obohaťte svoju kozmetickú výbavu o novinky, ktoré ešte len pred pár dňami dorazili na kozmetický trh. Vybrali sme pre vás tie najväčšie hity!

Jeseň býva často plná nadupaných noviniek a výnimkou nie je ani jeseň 2020. Hoci situácia okolo koronavíru nie je pre mnohých ideálna, tak sa zatiaľ nezdá, že by profesionálne kadernícke značky poľavili. Kaderníci si totiž nemôžu dovoliť zaspať na vavrínoch. Rast vlasov zastaviť nevieme, klienti budú stále potrebovať ostrihať, nafarbiť či ošetriť vlasy. No a na to sú potrebné tie najlepšie prípravky. Kadernícke značky tak zatiaľ nepoľavujú a snažia sa svojich kaderníkov podporiť aj v tejto neľahkej situácii. Takže, poďme si spolu pekne užiť tohtoročné jesenné nadupané novinky!

L'Oréal Professionnel Powermix Mix Factory

Je ťažké pre vás nájsť ideálnu masku, ktorá by sa zrazu postarala o kvalitu i farbu vašich vlasov? Stále vašej vlasovej maske niečo chýba? Vylepšite si ju! L'Oréal Professionnel predstavuje nové vysoko pigmentované "shoty" Powermix Mix Factory, ktoré premenia vašu obľúbenú masku na mieru vašej farbe vlasov. Maska sa tak postará nielen o kvalitu vlasov ale tiež oživí a obnoví farbené vlasy. Systém môže byť použitý pre farbené aj nefarbené vlasy, v salóne i doma. Namixujte masku na mieru treba hneď teraz!

label.m Snapshot

Hľadáte produkt, ktorý by premenil vaše vlasy k nepoznaniu? Chcete okamžite dodať vlasom viac objemu, opraviť poškodené vlasy, zbaviť sa svrbenia vlasovej pokožky, alebo predĺžiť výdrž farby? Vyberte si jeden z liečebných "shotov" label.m Snapshot, ktoré boli vytvorené k boju s najbežnejšími vlasovými problémami a objavte ich okamžité výsledky! Táto nová generácia salónneho ošetrenia premení vaše vlasy počas iba 5-10 minút k nepoznaniu! Vaše vlasy budú zdravšie, vitálnejšie - proste krajšie ako kedykoľvek predtým.

Revlon Pro You

Revlon Pre You hlási comeback! Rad Revlon Pre You sa rozrástla o veľa nových produktov a ponovom majú všetky obaly nový pestrofarebný dizajn, na ktorý je radosť pozerať. Nový dizajn obalov rozlíšený farbou podľa konkrétnej rady zaistí lepšiu prehľadnosť, zrozumiteľnosť produktov a hlavne uľahčí ich výber a používanie. Samozrejmosťou je profesionálna formula so zaručeným výkonom a spoľahlivými výsledkami, na ktoré ste zvyknutí.

Tangle Teezer Easy Dry & Go

Je to tu! Tangle Teezer predstavuje nový revolučný nástroj - kefu na rýchle fénovanie Easy Dry & Go. Možno si hovoríte, že Tangle Teezer už jednu kefu na fénovanie má (Blow-Styling Paddle Brush), tak aký je v nich rozdiel? Rozdiel je v zuboch a vetracom otvore! Táto prepracovaná konštrukcia umožňuje rýchlejší odvod vody počas fénovania, a tým zaisťuje kratšiu dobu fénovania. Nie je teda potrebné ani predsušenie vlasov, pretože táto kefa funguje naozaj dobre. Naviac poskytuje oveľa hladší finiš bez krepovatenia, a pritom zachováva vzdušný tvar, prirodzený pohyb a lesk.

Alcina Cashmere

Keď sú dni stále chladnejšie a naše mazové žľazy znižujú svoju aktivitu, je čas prejsť na výživnejšiu starostlivosť. Preto by ste nemali prehliadnuť zimnú starostlivosť Alcina Cashmere, ktorá sa po roku vrátila vo veľkom štýle. Celá rada má teraz úplne nový dizajn obalov, ale nebojte, so zmenou obalov neprichádza zmena zloženia. Vaša obľúbená ošetrujúca formula s luxusným kašmírom zostala nezmenená. Ale jednu novinku si Alcina predsa len prichystala a tou novinkou je sprchovací balzám s ošetrujúcim kašmírom Alcina Cashmere Shower Balm. Konečne sa tak môžete v zimnom období o svoju pokožku starať už pri sprchovaní.

Maria Nila Eco Therapy & Colour Refresh

Posuňte sa ešte bližšie k udržateľnej budúcnosti! Maria Nila predstavuje svoju najudržateľnejšiu radu Eco Therapy s certifikáciou ECOCERT. Táto prírodná rada obsahuje až 98% prírodných zložiek a je kompletne bez silikónov, sulfátov a parabénov. Takže obsahuje iba prospešné látky pre vlasy i pre planétu. A pre koho je teda určená? Rada Eco Therapy je ideálna pre všetkých, čo hľadajú kvalitnú prírodnú starostlivosť, ktorá sa vyrovná aj klasicej chemickej kozmetike. Jedná sa vlastne o prírodnú detoxikačnú terapiu pre všetky typy vlasov, ktoré sa potrebujú zbaviť usadených nečistôt, přebytečnéhoh mazu, zvyškov stylingových produktov a zároveň potrebujú hydratáciu a výživu nielen vlasového vlákna, ale aj pokožky hlavy.

A to nie je všetko! Maria Nila ďalej predstavuje dva nové odtiene obľúbených tónovacích masiek Colour Refresh: Dusty Pink 0.52 pre ružový tlmený tón a Cool Cream 8.1 ktorá dodá vlasom studenú tlmenú blond. Oba odtiene sú vhodné pre svetlé vlasy a sú ako stvorené pre jesenné tónovanie. Vďaka už pripraveej formuli to zvládnete v salóne i doma. Navyše vďaka obsiahnutému arganovému oleju dodávajú v jednom kroku nielen farbu, ale aj veľkú dávku výživy, ktorá preniká až do hĺbky vlasového vlákna. Vaše vlasy budú hebké, lesklé a voňavé s novou farbou, ktorá vydrží 4-10 umytí. Bez parabénov, sulfátov a ftalátov. Netestované na zvieratách. 100% vegan.

Invisibobble HAIRHALO

Padá vám čelenka neustále z vlasov alebo vás naopak tlačí? S tým je teraz koniec! Invisibobble predstavuje ďalší revolučný produkt. Čelenku HAIRHALO, ktorá vládne všetkým! Ide o inovatívnu čelenku do vlasov, ktorú si môžete individuálne prispôsobiť vášmu tvaru hlavy. Od teraz už vaše čelenka nebude nikdy príliš voľná ani príliš tesná. Nosiť ju môžete bez obáv po celý deň - bez bolesti a nepríjemného tlaku!

CHI Lava, Dura, Luxury & ghd

Vyzerá to, že každý týždeň je na trhu nový kozmetický nástroj, ktorý sľubuje revolúciu v našej kozmetickej rutine. Aj značka CHI teraz prichádza s novými revolučnými nástrojmi:

  • Jednou z noviniek je žehlička a fén z radu CHI Lava, ktoré kombinujú silu keramiky sa silu vulkanicej lávy, a tým umožňujú tepelnú úpravu vlasov za nižších teplôt než s bežnými nástrojmi, čo zaistí šetrný styling bez ničenia vlasov.
  • Novo predstavuje aj špičkový fén Dura Handshot s jedinečným dizajnom bez rukoväte pre maximálne pohodlie a efektívnejší uhol pre fénovanie. Táto špeciálna konštrukcia tiež umožňuje väčšiu kontrolu a ponúka viac stylingových techník.
  • Neprehliadnite tiež novú multifunkčnú žehličku a kulmu z radu Luxury, ktorá zvládne naraz viac štýlov - narovnanie, vlny alebo kučery. To všetko v jednom jedinom nástroji!
  • Skvelá je tiež nová profesionálna tepelná kefa ghd Glide Hot Brush, s ktorou zvládnete širokú škálu účesov - hladký, rovný alebo zvlnený vzhľad plný objemu.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .