Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

6 kozmetických vychytávok, bez ktorých sa v lete nezaobídete!

13. 7. 2020

Leto je v plnom prúde. Premýšľate čím si ho spríjemniť? Vieme o produktoch, ktoré by vám rozhodne nemali v lete chýbať!

Konečne je tu leto! Prípravy na dovolenku a letné radovánky sú v plnom prúde. Opaľovací krém a slnečné okuliare má na leto pripravený takmer každý. My ale vieme o ďalších produktoch, ktoré by vám v letnej výbave rozhodne nemali chýbať. Vybrali sme pre vás 6 kozmetických vychytávok, ktoré vám spríjemnia celé leto, prázdniny aj dovolenku.

1) Cestovný skladací fén

Nikdy nemáte v kufri dosť miesta na všetky svoje nevyhnutnosti? Už nechcete robiť kompromisy medzi tým, či si na dovolenku zobrať fén alebo žehličku? Potom rozhodne oceníte cestovný skladací fén Elchim Dress Code Mini Dryer alebo Elchim Dress Code Venetian Rose zlaté Mini Dryer + Bag. Tieto fény sú špeciálne navrhnuté pre použitie na cestách, majú menšie telo a vďaka skladaciemu dizajnu ušetrí veľa miesta v kufri. Napriek tomu je veľmi výkonný a predčí aj mnohé štandardné fény. Ale značka elchim nie je jediná, ktorá ponúka cestovnú veľkosť profesionálnych nástrojov. Ďalšiu cestovnú verziu fénu ponúka tiež značka ghd (ghd Flight 2.0 Travel Hair Dryer) alebo BaByliss Pro (BaByliss PRO Bambino BAB5510E). Aj tu platí, že aj napriek svojej menšiu veľkosť sú stále maximálne výkonné. Už nebudete musieť voliť medzi žehličkou a fénom. Odteraz aj na cestách môžete mať účes v kvalite, na ktorú ste zvyknutí.

2) Sprej s UV filtrami

Slnko, morská soľ, chlór, vietor - to všetko pôsobí na vlasy nepriaznivo, odčerpávajú z nich prírodné oleje a odoberajú z nich prirodzenú vlhkosť a vlasy sú potom presušené, krehké a lámu sa (viac sa dočítate tu). A aj keď všetko toto poznáme, často letnú starostlivosť podceňujeme. Ak by ste si mali vybrať jeden jediný letný produkt na vlasy, potom by to mal byť ochranný UV sprej alebo krém, ktorý na vlasoch vytvorí UV štít a ochráni ich pred slnkom, napr. BC Bonacure Sun Protect Prep & Protection Spritz. Tým zaistíte, že sa vlasy vplyvom slnka nepoškodí a farba nezačne rýchlejšie blednúť. A už sa vám nikdy nestane, že po lete budete mať vlasy ako slama.

3) Vodeodolná gumička

Všetci to poznáme, klasické gumičky sa vám vo vode rýchlo premočí, a potom idú ťažko z vlasov dať dole. Na nevýhody obyčajných gumičiek môžete s inovatívnymi špirálovými gumičkami Invisibobble, Glamot alebo Papanga zabudnúť. Tieto gumičky sú totiž 100% vodeodolné, nepremočia sa a nezamotávajú sa do mokrých vlasov a vďaka tomu je z vlasov ľahko zložíte.

Ale to nie je všetko! Invisibobble ponúka aj špeciálnu letnú edíciu Invisibobble Magic Mermaid. Táto gumička má všetky výhody ako originálna gumička Invisibobble, ale akonáhle na ňu zasvieti slniečko, zmení svoju farbu. Vďaka tomu zažijete s touto magickou gumičkou veľa zábavy po celé leto. Môžete si tiež vybrať špeciálnu letnú edíciu gumičky Sprunchie Swim With MI, ktorá je vďaka látke používanej pri výrobe plaviek vodoodpudivá a rýchloschnúca. Táto gumička vznikla v spolupráci so značkou luxusných plaviek a plážového oblečenia Swim With Mi a jej dizajn korešponduje s ich aktuálnou kolekciou luxusných plaviek, takže môžete mať k vode dokonale zladený set plaviek a gumičky.

4) Odstraňovač usadených minerálov

Stalo sa vám niekedy, že vaše vlasy po dovolenke zmenili farbu? Pravdepodobne za to môžu usadené kovy a minerály, ako je napríklad chlór, meď, železo, mangán, hliník, vápnik a horčík. Všetky tieto látky môžu vašu farbu nepekne sfarbiť, zaťažiť, stmaviť a v tých najhorších prípadoch môžu chytiť mosadzný či zelený nádych. Zvlášť v lete sú vlasy vplyvom slnka, soli a chlóru náchylnejšie (viac tu). Ale máte šťastie, značka Color WOW predstavuje ďalší revolučný produkt, ktorý vie všetky tieto usadené minerály a kovy z vlasov odstrániť. Tým produktom je Color WOW Dream Filter! Tento produkt by nemal chýbať nikomu, kto túži po jasnej a žiarivej farbe vlasov, blondínky ho však ocenia najviac. Navyše je použitie veľmi jednoduché - stačí nastriekať, nechať pôsobiť, umyť a je to. Nie je jednoduchší spôsob, ako udržať svoju farbu dlhšie krásnu.

5) Chladiaci pleťová maska

Chceli by ste v lete schladiť svoju pleť a dopriať jej upokojenie? Potom by vám nemala v letnej výbave chýbať špeciálna sorbetová maska Skin Ice Sorbet Effect Mask od Alcina. Ako už názov napovedá, jedná sa o masku ktorej konzistencia pripomína ľadový sorbet a na dotyk je skutočne studená ako ľad. A nejedná sa o náhodu. Presne ako vás v lete schladí a osvieži ľadová zmrzlina, tak vašu pleť schladí táto ľadová maska. Konzistencia masky je naozaj jedinečná. Na dotyk veľmi jemná, skoro ako by mala roztopiť, ale neroztopí. Len pekne schladí, osvieži a dodá vlhkosť. Pokožka po nej bude vyzerať hladko a pružne. Navyše tá jej vôňa - grep, mango a pomaranč - je proste na zožratie. Ak si pamätáte nanuk Solero, tak presne takto vonia. Táto maska bude skvelým pomocníkom na letné mesiace alebo na dovolenku k moru. Pre extra zážitok odporúčame masáž ľadovými kockami.

6) Kefa na mokré vlasy

Nejdú vám po kúpaní v mori alebo v bazéne rozčesať mokré vlasy? A keď už sa vám to podarí máte pocit, že ste si nešetrným česaním museli vyšklbať polku vlasov? Je to preto, že vplyvom chlóru a soli sú vlasy hrubšie a menej poddajné. Zažehnejte tento problém raz a navždy! So špeciálnou kefou na mokré vlasy Tangle Teezer Wet Detangling bude rozčesanie mokrých vlasov hračka. Táto kefa totiž vie, ako zaobchádzať s mokrými vlasmi. Vďaka špeciálnej technológii zubov dokáže aj mokré vlasy rozčesať veľmi rýchlo, bezbolestne a bez poškodenia. A ako bonus vám táto kefa tiež skvele poslúži na rozčesanie masky. Proste ideálny parťák na leto.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .