Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

NOVINKY JÚL: V hlavnej úlohe kozmetika Joico!

16. 7. 2020

Obohaťte svoju kozmetickú výbavu o júlové novinky Joico, ktoré ešte len pred pár dňami dorazili na kozmetický trh. Zistite viac nielen o famóznych novinkách Joico!

Pravidelná dávka kozmetických noviniek je opäť tu! Predovšetkým sa môžete tešiť na veľa nových produktov od značky Joico. Značka Joico totiž postupne vylepšuje a renovuje svoj sortiment. Ale nebojte, svoje úspešné formule sa snaží čo najviac zachovať. Takže zloženie obnovených radov sa líši len minimálne tak, aby sa zachovali výsledky, kvôli ktorým je zbožňujú milióny zákazníkov po celom svete. A to nie je všetko! Joico nielenže vylepšuje svoje formule, ale tiež uvádza zbrusu novú kolekciu produktov, na ktorú sme už všetci netrpezlivo čakali. Hlavne veľa kaderníkov si na ňu brúsi zuby, takže určite bude o čo stáť. Čítajte ďalej a zistite viac nielen o skvelých novinkách Joico.


Nová technológia SmartRelease

Hlavnou novinkou je nová inteligentná technológia SmartRelease, ktorá je postupne implementovaná do všetkých produktov značky Joico. Poďme sa teda s touto technológiou oboznámiť o niečo viac. Táto unikátna technológia sa skladá z troch ingrediencií, ktoré keď sú spolu, tak sú neprekonateľné. Jedná sa o keratín, šípkový olej a arginín. Tieto tri látky spolu zaisťujú opravu poškodených miest, posilnenie a ochranu vnútorných a vonkajších väzieb vlasov. Ale unikátnosť tejto technológie spočíva predovšetkým v tom, že pôsobí nepretržite - a to nielen počas aplikácie, ale po celú dobu! Technológia sa uvoľňuje pri každom ťahu hrebeňom aj pri každom dotyku. Výsledok? Okamžite až o 50% menej poškodených vlasov + neustále uvoľňovanie zložiek činí vlasy silnejšími a menej náchylnými k budúcemu poškodeniu.

Defy Damage: Zbraň proti poškodeniu!

Najvyššiu koncentráciu novej technológie SmartRelease nájdete v novej rade Defy Damage, ktorá je vďaka tomu považovaná za najlepšiu zbraň proti poškodeniu vlasov. Túto radu netrpezlivo očakávali všetci kaderníci aj ich zákazníci. A my sme presvedčení, že čakanie stálo za to! Rada Defy Damage bola vytvorená ako reakcia na problémy s vlasmi 21. storočia, kedy až 75% žien považuje svoje vlasy za poškodené. Je to dané tým, že väčšina žien si skoro každý deň svoje vlasy žehlí, fénuje alebo kulmuje a skoro každý druhý mesiac farbí. V dnešnej dobe však aj nefarbené a tepelne neupravené vlasy môžu byť poškodené vplyvom UV žiarenia a životného prostredia. Takže táto rada, ktorá sa skladá z produktov ProSeries určených do kaderníctva a Home Care System pre starostlivosť na doma, by nemala uniknú vôbec nikomu!

Vlasová kozmetika Defy Damage ProSeries ponúka dva produkty, ktoré nielenže šetria kaderníkom čas pri farbení a sušení vlasov, zabezpečujú lepší prienik farby a optimalizujú výsledok farbenia, ale hlavne slúžia k ochrane a posilneniu všetkých troch vlasových väzieb (disulfidová, soľná, vodíková). Vďaka tomu môžu kaderníci doslova zabrániť poškodeniu vlasov! Väzby vo vlasoch sú chránené a zosilnené v dvoch jednoduchých krokoch - pred, počas a po každom chemickom ošetrení. Nespornou výhodou tiež je, že ich možno použiť s každou značkou farby aj so všetkými zosvetľovačmi alebo ich môžete použiť ako samostatné ošetrenie pre opravu a posilnenie vlasov. Po procedúre budú vaše vlasy 5x silnejší, o 80% menej krehké, získajú luxusný objem a pevnejší vzhľad a okamžitý pocit hebkosti.

Na obrázku môžete vidieť výsledok zosvetľovania vlasov so systémom Defy Damage Pro Series (vľavo) a bez (vpravo).

Defy Damage Home Care je kolekcia vlasovej kozmetiky venovaná klientom pre domácu starostlivosť na udržanie efektu zo salónu. Aj tieto produkty obsahujú účinnú technológiu SmartRelease, avšak už nie v takej miere. Produkty Defy Damage pre domácu starostlivosť sú vhodné pre všetky typy poškodených vlasov, ktoré potrebujú ochrániť pred poškodením, ktoré môže vzniknúť počas každodenného tepelného stylingu. Vlasy budú tiež chránené proti poškodeniu vplyvom UV žiarenia a životného prostredia, ktoré spôsobujú to, že sú vlasy suché a bez lesku, takže táto rada urobí službu aj vlasom, ktoré nie sú tepelne upravované. Navyše budú vlasy až o 90% viac chránené pred blednutím farby a získajú okamžitý zamatovo hebký pocit a viac lesku už po 10 šampónoch.

Renovácia radu Moisture Recovery

Značka Joico mimo nového radu Defy Damage, vylepšuje tiež svoje existujúce kolekcie. Jednou z nich je veľmi obľúbená rada Moisture Recovery, ktorá teraz dodá až 24 hodinovú hydratáciu suchým vlasom. Tiež výsledné uhladenie je oveľa efektívnejšie oproti predchádzajúcej verzii. Túto radu ocenia predovšetkým ženy s hustými a silnejšími typmi vlasov. Všetky produkty Moisture Recovery sú navyše obohatené o novo vyvinutú technológiu SmartRelease, aby vlasom dodali potrebnú opravu, posilnenie a ochranu, pretože to potrebujú každé vlasy, či už sú jemné, silné, farbené alebo suché.

Nová rada Joico HydraSplash

Bola pre vaše vlasy rada Moisture Recovery príliš zaťažujúca? Chcete dodať vlasom hydratáciu bez zaťaženia? Potom verte, že nová rada HydraSplash bude tým pravým orechovým. Joico uvedením tejto rady vypočula mnohých z vás, ktoré majú jemné a suché vlasy. Pretože aj jemné a tenké vlasy potrebujú hydratáciu a výživu. Majiteľky s jemnými vlasmi však často narazili na problém, že väčšina hydratačných a vyživujúcich produktov býva pre ich vlasy príliš zaťažujúcich. To ale neplatí pre rad Joico HydraSplash! Každý produkt v rade je totiž navrhnutý tak, aby dodal až 24 hodinovú hydratáciu, vlhkosť, lesk a hebkosť bez toho, aby vlasy sťažoval. Takže už sa nikdy nebudete musieť obávať toho, že vaše vlasy budú po umytí spľasnuté a bez objemu.

JoiFull nahrádza rad Body Luxe

Ani objemová rada Body Luxe nezostala bez zmeny a je novo nahradená radou s názvom JoiFull, ktorá tiež obsahuje novú technológiu SmartRelease, vďaka ktorej dodá vašim vlasom nielen vysnívaný objem, ale zároveň ich hĺbkovo regeneruje, bez toho aby ich zaťažila. Avšak prioritným cieľom produktov JoiFull je dodať vlasom okamžitý objem až na 24 hodín. Výnimočnosť tejto rady spočíva predovšetkým v tom, že je vytvorená kombináciou exkluzívnych prírodných ingrediencií a moderných technológií, ktoré udržia objem aj pri vysoko koncentrovanom zložení. Takže aj napriek tomu, že vaše vlasy dostanú výživu si zachovajú svoj objem. Výsledkom sú objemné, vzdušné a neuveriteľne bohaté vlasy, ktoré držia a vydržia. Ideálna starostlivosť pre jemné vlasy bez objemu, ale aj pre všetky typy vlasov, ktoré nemajú objem.

Ale akú radu by ste si mali vybrať HydraSplash alebo JoiFull, ak sú vaše vlasy jemné? Na to existuje jednoduchá odpoveď. Vyberajte podľa toho čo vás viac trápi, ak potrebujete objem stavte na produkty JoiFull, ak hydratáciu tak na produkty HydraSplash.

Ďalšie novinky, ktoré by vám nemali uniknúť!

Novinky v júli neuviedla len Joico, ale aj ďalšie značky, ako je:

  • Zone.Concept: Táto značka má hneď niekoľko noviniek u svojej značky Milk_Shake. Jednou z prvých je obnovená rada Curl Passion, ktorá má po novom aj novú technológiu zaisťujúcu ešte lepší vzhľad kučier. Tiež produkty Integrity System pre poškodené vlasy dostali nový moderný vzhľad, zloženie sa však veľmi nezmenilo. Najviac očakávanou novinkou sú však vyživujúce tónovacie šľahačky Colour Whipped Cream. Pripomínajú vám niečo? Máte pravdu! Sú založené na populárnej "šľahačke" Conditioning Whipped Cream, ktorá je právom bestsellerom značky Milk_Shake. A všetkým kto túži po maximálne uhladených a rovných vlasoch bez krepovatenia by nemala uniknúť nová séria K-Respect, ktorá vám zaistí narovnanie vlasov až na 3-5 mesiacov. A to všetko bez poškodenia a bez zásahu do prirodzenej štruktúry vlasov.

  • Korres: Značka Korres má veľa nových sprchových krémov a telových mliek s novými vôňami, ktoré sú ideálne aj ako darček. Hlavnou novinkou je však nová pleťová kozmetika Greek Yoghurt s pravým gréckym jogurtom a probiotikami, ktoré zaisťujú postupne uvoľňujúcu hydratáciu až po dobu 48 hodín, ktorá je odporúčaná pre suchú a citlivú pleť. A to nie je všetko! Aj vo vlasovej kozmetike sa máte na čo tešiť. Nová vlasová kozmetika Korres Argan Oil je dôkazom toho, že o farbené vlasy možno starať aj prírodnou cestou. Presvedčte sa sami.

  • L'Oréal Professionnel: Ak ste si zamilovali studený, maximálne žiarivý a mimoriadne prirodzený výsledok s farbou Majirel Glow, nemali by ste prehliadnuť tiež novú farbu Inoa Glow s podobnou technológiou prinášajúcu vysoko neutralizovaný vzhľad s extrémnou žiarivosťou. Tešiť sa môžete na 9 žiarivých odtieňov.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .