Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

NOVINKY JÚN: Kozmetika, ktorá by vám nemala uniknúť!

29. 6. 2020

Obohaťte svoju kozmetickú výbavu o novinky, ktoré ešte len pred pár dňami dorazili na kozmetický trh. Vybrali sme pre vás tie najväčšie hity!

Držať tempo s kozmetickými trendmi nie je vôbec jednoduché. Ale nebojte, pravidelná dávka kozmetických noviniek je tu! Objavte najhorúcejšie kozmetické novinky mesiace jún od popredných kaderníckych značiek L'Oréal Professionnel, Matrix, Schwarzkopf Professional, Redken či Tangle Teezer. Po prečítaní nebudete veriť tomu, že ste mohli tak dlho žiť bez týchto skvelých produktov.

L'Oréal Professionnel Série Expert Pro Longer

Po obrovskom úspechu Kérastase s radom Extentioniste pre dlhé vlasy, ktorú nasledovala tiež značka Schwarzkopf s radom Mad About Lengths alebo Alcina s radom Pretty Long, predstavuje svoj rad pre dlhé vlasy tiež Loreal Professionnel. A ako to už u tejto značky býva, dala si na vytvorenie radu Pre Longer naozaj záležať.

Všetky produkty radu Pre Longer obsahujú vysokú koncentráciu patentovanej technológie Filler-A100, ktorá vypĺňa dĺžky a končeky, ktoré budú vyzerať plnšie a silnejšie už po prvej aplikácii. Ďalej obsahuje výživné aminokyseliny, ktoré spájajú a vytvárajú vo vlasoch proteíny, obnovuje dĺžky a chráni vlasy pred poškodením. To všetko zaistí až o 94% menej lámaniu vlasov a štiepeniu končekov. Vďaka tomu dĺžky a končeky akoby nadobudnú (viď obr.), Vaše vlasy budú vyzerať hustejšie a vy už nebudete musieť končeky strihať, aby ste dosiahli na pohľad hustejších a zdravších vlasov. Odteraz už vám nič nebude stáť v ceste za dlhými vlasmi! Presvedčte sa sami.

Matrix Light Masters & Power Cools

Zdal sa vám systém zosvetľujúcich prípravkov Matrix dosť neprehľadný? Teraz je tomu koniec! Odteraz nájdete všetky obľúbené zosvetlovače Matrix pod jednou značkou - Light Masters! Ale nebojte, o skvelé výsledky, na ktoré ste zvyknutí, neprídete! Zloženie aj použitie zostáva nezmenené. Nové sú vyložene len obaly. Výsledkom je jednoduchý, ucelený a prehľadnejšia systém zosvetľovanie.

Priali ste si pravdu studený výsledok farbenia bez akejkoľvek známky teplého tónu? Tak to vám nesmie uniknúť farby Matrix Power Cools - najstudenšia odtiene s účinnou neutralizáciou medených tónov, a to bez zníženia úrovne zosvetlenie pre dokonale popolavú farbu až na 8 týždňov. Ideálny pre vlasy vo výške tónu 2-7 (svetlosť/tmavosť vlasov). Dostupné v semi-permanentné technológii Color Syns Power Cools i permanentné technológii SoColor Power Cools.

Schwarzkopf Professional Chroma ID

Už ste niekedy premýšľali o tom, ako svoju farbu oživiť a zabezpečiť, aby bola čo najdlhšie taká, ako v deň farbenie? Ako to ale urobiť, aby ste nepoškodili farbu, do ktorej vložil kaderník všetok svoj um? Schwarzkopf Professional ponúka riešenie v podobe tónující masiek Chroma ID. Tieto masky sú síce na trhu už od jari, ale ešte sme si ich poriadne nepredstavili. Verte, že to by bola obrovská škoda.

Chroma ID je v podstate systém tónovacích farbiacich masiek, ktoré zachovajú farbu vlasov sýtou a žiarivú až na 12 umytí. Ale vie toho oveľa viac! Oživiť farbu, tónovať, neutralizovať nechcené tóny alebo dodať pastelové až výrazne expresívne farby. Možnosti sú nekonečné! Navyše vďaka tomu, že odtiene Chroma ID verne kopírujú odtiene Igora Royal a Igora Vibrance umožňujú kaderníkom rozšíriť svoje farebné portfólio, farebné možnosti i kombinácie a vyhovieť tak, čo najväčšiemu množstvu požiadaviek svojich klientov. A keď sme teraz u tech požiadaviek, Schwarzkopf Professional dbá na všetky priania zákazníkov - vie, že aj tí najodvážnejší berú do úvahy škody, ktoré proces farbenia môže spôsobiť. Preto systém masiek Chroma ID dodáva mimo farbu tiež dôležitú intenzívnu starostlivosť - tá spočíva v integrovanej bonding technológii, technológii s nízkym obsahom soli a s vyživujúcimi schopnosťami keratínu a panthenolu. Vďaka tomu masky nielenže zachovajú existujúce kvalitu vlasov, ale tiež ju môžu vylepšiť. Znie to ako sen? Ale sen to nie je, presvedčte sa sami. Farbiace masky Chroma ID sú určené na použitie v salónoch aj k domácej starostlivosti.


Redken Nature + Science

Značka Redken vždy dbá na priania svojich zákazníkov, ktorí v poslednom čase volajú po šetrnejšie prírodné starostlivosti, a tak sa zrodila nová rada Nature + Science obsahujúca 83-99% ingrediencií prírodného pôvodu. Ale nie je to úplný krok do neznáma, ako by sa mohlo zdať. Jedná sa o pretvorenie obľúbených formulí All Soft, Extreme a Color Extend do šetrnejšie alternatívy, ktorá kombinuje silu prírody + výkonnosť Redken a je kompletne bez obsahu parabénov, sulfátov a silikónov. Pritom by ste však nemali stratiť nič z výkonu, na ktorý ste u značky Redken zvyknutí. Produkty z radu Nature + Science sú tiež ideálne pre citlivú pokožku alebo pre tých, ktorým vadí výraznej vône. Parfumácie produktov je totiž minimálna, pretože je 100% prírodne odvodená. Všetky produkty sú tiež 100% vegánske a obaly samozrejme recyklovateľné. Premýšľate už dlho o prírodné starostlivosť? Teraz je ten správny čas! Pamätajte však, že niekedy chvíľu trvá, než si vlasy zvyknú na prírodné starostlivosť, ale potom to stojí za to (viac sme písali tu).

Redken Brownlights

Nepáči sa vám teplé odlesky v tmavých vlasoch? Možno ste ich skúšali neutralizovať fialovým šampónom, ale nebolo to ono, všakže? Konečne profesionálne značky pochopili, že aj brunetky chcú byť studené! Medzi jednu z prvých značiek patrí Redken, ktorá prináša brunetkám rad Color Extend Brownlights, ktorá je obohatená o modrej a zelenej pigmenty, ktoré hnedým vlasom dodajú studený odtieň a potlačí nechcené oranžovej a červenej tóny. To im to ale trvalo, že? Ale lepšie neskoro, ako neskôr. :)

Pet Teezer: Nová kefa pre maznáčikov

Tangle Teezer veľmi dobre vie, aké dôležité je, aby vaši štvornohí priatelia cítili pri česaní, čo najlepšie. Preto vytvoril špeciálnu verziu kefy Pet Teezer, ktorá šetrne a bezbolestne rozčeše srsť vášho domáceho maznáčika. Z neobľúbené činnosti kefovanie sa tak stane príjemná záležitosť, ktorú si užijete vy aj váš psík alebo mačička. Vybrať si navyše môžete z dvoch typov kief: Pet Teezer De-Shedding k vyčesávanie dvojitej (poschodové) srsti, ktorú nájdete aj v menšej veľkosti (Pet Teezer De-Shedding Small) pre menšie psie rasy a Tangle Teezer Pet Teezer Detangling pre rozčesávanie a úpravu jemnejšie srsti.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .