Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Glass Hair: Vlasy ako zo skla

4. 3. 2020

Blysknite sa a dajte na obdiv zdravie svojich vlasov. Super lesklý sklenený účes si absolútne zamilujete. Vieme ako ho vykúzliť. Vyskúšajte hviezdny trend Glass Hair nielen na krátkych vlasoch, ale na všetkých dĺžkach!

Vlasy hladké a lesklé ako sklo - to je nový štýl, ktorý mení DNA módneho mikáda. Kľúčovým prvkom tohto trendu je vysoký lesk. Vlasy musia byť tak lesklé, aby vyzerali ako sklo. A lesk najviac vynikne práve na rovných a hladkých vlasoch s ostrým strihom - preto trend Glass Hair vidíte práve na mikádech. Ak sa strihať nechcete, podporiť lesk vlasov môžete aj inak, napríklad s ikonickým prípravkom Dream Coat alebo pomocou akéhokoľvek lesku v spreji a pre nepoddajné vlasy je skvelá parná žehlička Steampod.

Ako to všetko začalo? Túto mániu spustila v roku 2018 hviezda reality šou a udavačka trendov Kim Kardashian, respektívne jej dvorný kaderník Chris Appleton, ktorý pre ňu vytvoril futuristicky vyzerajúci účes - štruktúrovaný bob s extrémne lesklým vzhľadom. Chris Appleton, známy ako "muž, ktorý znovu vynalieza hollywoodske vlasy", tento účes pripomínajúci sklenený povrch nazval jednoducho "Glass Hair", čo sú v preklade "sklenené vlasy". Sám asi ani netušil, že sa z účesu stane jeden z najväčších trendov sezóny 2018/2019. Okamžite si ho obľúbili aj ďalšie slávne krásky, ako je napr. Speváčka Dua Lipa, herečka Lucy Hale, modelky Bella Hadid či Hailey Bieber.

Typické znaky trendu Glass Hair

  • Typickým strihom je mikádo nebolo lob.
  • Dôležitým bodom je tiež ostrý, tupý a výrazný strih, práve ostrý strih necháva vyniknúť zdravie a lesk vlasov.
  • Všetky vlasy sú rovnako dlhé, bez ofiny a s cestičkou uprostred.
  • A teraz prichádza to najdôležitejšie - lesk. Vlasy sa musí lesknúť ako tabule vylešteného skla!
  • Lesk síce vynikne viac na tmavších vlasoch, blondínky si však môžu pomôcť kvalitné kozmetikou dodávajúci lesk.
  • Vysoký lesk vám dodá správna vlasová kozmetika a styling, ale aj ionizačný fén a žehlička.

Vlasy už nemusíte skracovať!

Ako každý trend, aj trend Glass Hair prešiel svojím vývojom. Dnes sa už neobmedzuje len na krátke vlasy (mikádo, lob, bôb). So správnymi stylingovými prípravkami a nástrojmi (Dream Coat, lesk v spreji, Steampod) dosiahnete skleneného efektu takmer s každou dĺžkou, bez toho aby ste vlasy príliš zaťažili . Preto tento trend môžete čoraz častejšie vídať aj na dlhších vlasoch. Extrémne dlhé vlasy budú vyzerať priam božsky. Niet divu, keď vlasy v štýle Glass Hair vyzerajú tak sviežo a zdravo. A presne o to ide - vystaviť na obdiv zdravie svojich vlasov. Žiadna krepatosť ani rozštiepené končeky sa tu nenosí.

Možno ste si tiež všimli, že v kaderníckych salónoch začínajú ponúkať službu pre okamžitý lesk a vytvorenie fluidnej až sklenenej textúry. Takéto ošetrenie dodá často vlasom nielen lesk, ale postará sa aj o ich obnovu a starostlivosť (napr. ošetrenie s lamelárnou technológiou Kérastase K Water).

Ako vytvoriť účes v štýle Glass Hair?

1) "Sklenený účes" podľa Chrissi Appletona

Ste pripravení na vlasy s vysokým leskom? Tak ideme na to! Budete potrebovať tajnú zbraň Chrisa Appletona - Color WOW Dream Coat Supernatural Spray.

  1. Najskôr si u kaderníka vytvorte správny ostrý, tupý, rovný strih.
  2. Na mokré vlasy nastriekajte ikonický prípravok Dream Coat pre uhladenie, lesk a odolnosť proti vlhkosti a krepovateniu, ten na vlasoch vytvorí nepriepustnú vrstvu a účes vďaka tomu vydrží rovný až do ďalšieho umytia.
  3. Vyfúkajte vlasy do hladka cez guľatú alebo plochý kefu (skvelá je kefa so štětinami z diviaka, ktorá vlasy najviac uhladí a odporúčame tiež fény s ionizáciou, ktoré zaistia vlasom viac lesku, napr. elchim 3900 Healthy Ionic Dryer). Trysku fénu smerujte dole po smere vlasových šupiniek, čo je kľúč k maximálnemu lesku bez krepovatenia.
  4. Ak je to nutné, pre maximálnu hladkosť vlasy ešte vyžehlite žehličkou (napr. žehlička CHI Onyx Euroshine pre maximálne hladký a lesklý účes).
  5. Hotový účes zafixujte lakom na vlasy Redken Strong Hold Hairspray, vlasy budú držať pohromade a budú chránené pred krepatením a elektrizováním.

 
 

2) Glass Hair & parná žehlička Steampod

Alebo skúste vytvoriť sklenený účes pomocou parnej žehličky a prípravkov Steampod. Tento spôsob je ideálny pre nepoddajné a veľmi kučeravé vlasy, ktoré idú ťažko narovnať.

  1. Do vlhkých vlasov aplikujte uhladzujúci krém Stem-Activated Cream
  2. Vyfúkajte vlasy cez kefu do hladka
  3. Postupne po sekciách narovnajte vlasy žehličkou Steampod
  4. Na záver do vlasov aplikujte sérum Steampod Serum


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .