Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Kaderník roka 2019

27. 1. 2020

Czech & slovenských Hairdressing Awards je opäť tu! Zistite, kto sa stal najlepším kaderníkom roka 2019 a pozrite si všetky víťazné práce.

Kaderník roka je po dvoch rokoch opäť tu, aby ocenil tie najlepšie kadernícka esá z Českej a Slovenskej republiky. Prestížna a nezávislá kadernícka súťaž Czech and slovenských Hairdressing Awards, ktorú organizuje Schwarzkopf Professional, pozná svojich víťazov. Aj tentoraz sa do súťaže zapojilo mnoho skvelých kaderníkov, za ktoré hovoria vynikajúce výsledky ich práce a inšpiratívne nápady. Kolekcie v jednotlivých kategóriách boli veľmi vyrovnané a odborná porota, v ktorej zasadli kadernícke hviezdy nielen z Českej a Slovenskej republiky, ale aj Holandska, Veľkej Británie, Ruska a Poľska, to mala naozaj veľmi ťažké.

Celkom odborná porota rozdala 13 "kaderníckych oscarov" a 1 hlavnú cenu pre absolútneho víťaza, ktorý bol vybraný z 25 nominovaných finalistov v kategóriách Dámsky a Pánsky komerčný účes.

Absolútny víťaz: Kaderník roka 2019

  • Leona Michalová (Salon Robert Starý, Praha)

Absolútnym víťazom a titul kaderník roka získala Leona Michalová z Českej republiky, ktorá sa môže pochváliť nielen celkovým víťazstvom, ale aj prvenstvom v ďalšej kategórii - Dámsky komerčný účes Praha. Jej čiernobiela kolekcia bola jednoznačne TOP pre celú odbornú porotu. Titul tak putuje od Igora Sedláka, víťaza kaderníka roka 2017.

Dámsky komerčný účes Slovensko

  • Igor Sedlák (Salon Igor Sedlák, Prešov)

"Mám rád jednoduchosť. Pri tvorbe tejto kolekcie som chcel, aby účes pôsobil jednoducho. Zároveň som použil techniky, ktoré zaberú viac času a sú po technickej stránke náročnejšie. Kombinácia jednoduchosti a technickej náročnosti."

Dámsky komerčný účes Praha

  • Leona Michalová (Salon Robert Starý, Praha)

"Jemnými vlnami jsem se soustředila na vyjádření ženskosti, jemnosti, lehkosti, a hlavně slušivosti, ať už jsou vlasy krátké či dlouhé. Malé detaily naopak dodají účesu jiný rozměr."

Dámsky komerčný účes Čechy

  • Romana Topinková (Salon RT, Plzeň)

"Má inspirace - svět, život kolem nás. Vyjádření koklekcí - typy outfitů, styling vlasů, různorodost osobností vyjadřující účesy."

Dámsky komerčný účes Morava

  • Lenka Gorčíková (Hair Studio Piel, Břeclav)

"Na nápad k vytvoření kolekce Village mě přivedla módní přehlídka a kolekce Lukáše Krnače, kterou jsme česaly společně s týmem Kevin Murphy na MBPFW. Snažila jsem se o vlastní vizualizaci pohledu na "vesnickou módu", která se spolu s Lukášovým stylingem vymyká celkovým konvencím."

Pánsky komerčný účes

  • Jiří Prágr (Salon Robert Starý, Praha)

"Mou převážnou částí klientely jsou muži, a tak jsem chtěl vytvořit něco, co by bylo opravdu komerční, nositelné, takže mě inspirovali právě oni, klienti. Kolekcí jsem se snažil vyjádřit v podstatě tu zmiňovanou komerci a nositelnost společně s kreativitou a zajímavostí každého z nás."

Avangarda

  • Romana Topinková (Salon RT, Plzeň)

"Inspiraci pro vytvoření avangardní kolekce účesů byla nadpozemskost. Mé vyjádření - účesy mezi zemí a planetami."

Objav roka

  • Lucie Maříková (Salon RT, Plzeň)

Táto kategória je výhradne určená len pre nováčikov v odbore, resp. pre účastníkov vo veku max. 21 rokov s praxou nie dlhšie ako 3 roky.

"Při tvorbě kolekce jsem hledala inspiraci v pracích předních kadeřníků u Čech a zahraničí Je to mé vyjádření osobitosti krátkých vlasů. Nejcennější pro mne je, že jsem v červnu ukončila kadeřnické učiliště."

Kolorista roka

  • Marcela Krausová (Salon Michal Zapoměl, Praha)

"Mou prvotní inspirací ptačí kolekce mi byla sova pálená. Je pro mě symbolem moudrosti, naděje a boje. U závěrečných zkoušek mi moje babička darovala sošku sovy pro štěstí. Symboly sov mě v životě často provvázejí. Začala jsem mít sny o barvách a vše to postupně zapadalo."

Cena tlače SR

  • Jana Čížová (One Beauty & Care, Bratislava)

"Inšpirovala ma samotná sútaž HDA a potom modelky, ktoré som si vybrala. Snažila som sa vyjadriť ženskosť a jednoduchosť. Teším sa, že sa mi podarilo moju kolekciu pripraviť počas materskej "dovolenky"."

Cena tlače ČR

  • Martin Tyl (New You, Praha)

"Inspiroval mne každodenní obyčejný život, proto jsou účesy vytvořeny tak, aby byly opravdu nositelné a komerční, a hlavní inspirací mi v tom byla sama Míša Hlaváčková, kterou celá léta obdivuji a jejíž ženskost je inspoirativní."

Cena verejnosti SR

  • Miroslava Kulová (Vlasové stúdio Marilyn, Spišská Nová Ves)

"Účesy mojej pánskej kolekcie predstavujú chlapa plného emócií, ktorý je sám sebou. Vie sa smiať, plakať aj kričať bez toho, aby sa na niečo hral, niečo predstieral. Pretože TO je chlap, akého všetky chceme."

Cena verejnosti ČR

  • Jiří Kožíšek (Hair Art, Kladno)

"Inspiroval jsem se sedmdesátými léty, a to převážně klubem 54, Dianou Ross a fotografem Patrickem Demarchelie."

Tím roka

  • Salon Michal Zapoměl, Praha

Špeciálne ocenenie, o ktoré sa automaticky uchádza každý salón, za ktorý súťaží najmenej 3 účastníci.

Na všetkých nominovaných kaderníkov a ich účesové kreácie sa môžete pozrieť tu → nominovaní kaderníci


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .