Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Vlasy a pleť: 9 noviniek, ktoré musite vyskúšať

6. 11. 2018

Držať tempo s novinkami je tvrdá drina. S nami to ale zvládnete. Prinášame vám kozmetické novinky, s ktorými rozkvitnete. Ktoré to sú?

Na nás ženy je vyvíjaný neustály tlak. Musíme zvládnuť prácu, riadiť domácnosť, variť, piecť, upratovať, starať sa o deti a ešte pritom všetkom dobre vyzerať. No nemáme to ľahké. Držať tempo s neustálymi kozmetickými trendmi a novinkami potom nie je vôbec jednoduché. Ale nebojte. Od toho nás tu predsa máte. Vytipovali sme pre vás 9 kozmetických pokladov s ktorými rozkvitnete do krásy, ani nebudete vedieť ako. A keď je teraz ta sychravá jeseň, máme nárok sa odmeniť nejakou podarenou beauty novinkou, čo poviete?

1) L’Oréal Source Essentielle: prírodné zloženie, profesionálne výsledky

Máte radi všetko prírodné? Radi by ste používali aj prírodnú vlasovú starostlivosť? Zatiaľ vám však žiadna prírodná kozmetika nefungovala tak, ako tá klasická? L'Oréal Professionnel pozná riešenie! Prichádza s novou generáciou profesionálnej starostlivosti Source Essentielle, ktorá je 100% prírodná, ekologická a vegánska. I napriek tomu si zachováva profesionálne výsledky. Takže ste možno konečne našli prírodnú starostlivosť, ktorá naozaj funguje.

2) Batiste 2v1: osvieži korienky, bez vysušenia a bez umývania

Šampóny 2v1, čistiace kondicionéry, BB krémy 5v1 atď. Produkty všetko v jednom sa v poslednej dobe odtrhli z reťaze. A my sa tomu vôbec nečudujeme. Každý sa snaží ušetriť čas kde sa dá. Teraz by však mali spozornieť hlavne tí, ktorým klasický suchý šampón vysušuje vlasy. Batiste totiž prichádza s naozaj revolučným riešením. Prináša suchý šampón a kondicionér 2v1, ktorý okamžite osvieži účes a odmastí korienky, a to všetko bez vysušenie vlasov či končekov. Čo je ideálne SOS záchrana pre suché, nepoddajné, farbené alebo krehké vlasy.

3) Korres White Pine: nový objav v boji proti starnutiu

Anti-aging produkty značka Korres naozaj vie. A inak tomu nie je ani u nového radu White Pine. Starostlivosť pre špecifickú zrelú pokožku po menopauze však bola pre Korres naozaj veľkou výzvou. V spolupráci s gréckou katedrou biológie a farmácie na štúdium vlastností starých stromov však urobili nový objav. Zaujal ich nebývalo krásny strom, ktorý prežil na najvyšších vrcholoch, a pritom neprišiel o nič zo svojej krásy. Zistili, že tajomstvo bielej borovice sa ukrýva v jej kúre, kde sa nachádza aktívna zmes polypeptidov. A práve tieto polypeptidy stimulujú gény proteazómu, ktoré tvoria hlavný mechanizmus na ochranu mladistej pokožky. A tak sa zrodila nová omladzujúca pleťová starostlivosť Korres White Pine.

4) Oil Ultime: olejová starostlivosť, ktorá absolútne nezaťaží

Vneste aróma ceremoniál a dokonale beztiažový pocit hebkosti pre vlasy do vášho salónu. Schwarzkopf Professional prichádza s novým luxusným olejovým rituálom Oil Ultime, ktorý je vďaka unikátnej samo-odparovacej technológii absolútne nezaťažujúci. Dovolí vlasom vstrebať len optimálnu olejovú dávku. Nič viac nič menej. Prebytočný olej sa sám okamžite odparí. Takže aj napriek tomu, že vaše vlasy dostanú naozaj štedrú dávku výživy, hebkosti aj lesku, budú stále ľahké ako pierko. To je presne to, čo väčšina z nás potrebuje, no nie?

5) Invisibobble Kids: menšia inovatívna špirála pre deti

Bolo nebolo v ďalekom kráľovstve sa jedného dňa malá princezná rozhodla miesto rozpustených vlasov nosiť cop. Nenašla však žiadnu gumičku, ktorá by vyhovovala jej jemným detským vláskom. A tak zavolala na pomoc kúzelnú vílu, ktorá pre ňu vyčarila špeciálnu gumičku Invisibobble Kids. Vďaka menšej špirálke pevnejšie drží, a napriek tomu sa lepšie dáva dole z detských vláskov. Preto si ju malá princezná okamžite zamilovala. Od tej doby už môže nosiť cop bez ťahania a šklbania.

6) label.m Detangling Brush: multi-talentovaná kefa 3v1

Jedna kefa na fénovanie, druhá na rozčesanie a ďalšia na styling? Koľko vlastne tých kief musíte mať pre dokonalý účes? Odteraz, už len jednu! A tým je kefa na vlasy label.m Detangling Brush, ktorá spája výhody hneď troch obľúbených kief label.m (the Detangler, Vent a Paddle Brush). Vďaka tomu tento všeumelec vie šetrne rozpliesť mokré vlasy, urýchliť fénovanie aj česať vlasy bez ťahania, šklbania a poškodenia.

7) Kérastase Extentioniste: 4 cm za 3 mesiace!

Vlasy vyrastú v priemere o 1 cm za mesiac. Čo by ste ale povedali tomu, keby vám vyrástli až o 4 cm za 3 mesiace? Ide to! Nový rad Kérastase Extentioniste vám pomôže vyplniť váš sen o dlhých a zdravých vlasoch tým, že posilní vlasy od korienkov ku končekom. Tie sa potom budú menej lámať a štiepiť. Ak máte dlhé, slabé, lámavé a poškodené vlasy, nie je čo riešiť.

8) Babor SPA: domáce profesionálne kúpele

Kto by sa nechcel nechať hýčkať ako v najluxusnejších kúpeľoch sveta? S Babor SPA je váš sen na dosah. S touto luxusnou starostlivosťou zažijete jedinečné okamihy rozmaznávanie a komplexný luxusný wellness zážitok pre telo, myseľ i dušu. A to pokojne z pohodlia domova. Vďaka vysokému obsahu omladzujúcich a regeneračných látok je rad predurčená pre starostlivosť o zrelú pokožku.

9) Esquire Grooming: prvý stylingový fén pre mužov

Páni, si už iste všimli novej rady Esquire Grooming. Ale kozmetika nie je tým najväčším lákadlom. Tým je vôbec prvý vysúšací stylingový hrebeň pre mužov Esquire Grooming The Hand Brush Dryer. Ten by vám rozhodne nemal chýbať vo výbave. Nie je to totiž obyčajný hrebeň, nakoľko pri česaní vlasy tiež vysúša. A tak môžete tvarovať účes ešte predtým, než nanesiete obľúbený stylingový produkt. Výsledok? Rýchlejšie vysušenie, dlhšia vyrdž účesu, menšia spotreba stylingového prípravku, a tým aj menšie zaťaženie vlasov. Ešte váhate?


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .