Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Tipy na najkrajšie svadobné účesy nielen pre nevestu!

26. 4. 2017

Stále hľadáte perfektný účes pre Váš deň D? Inšpirujte sa týmito najlepšími svadobnými účesmi, ktoré z vás urobia nezabudnuteľnú nevestu!

Elegantní svadobný drdol - klasika, ktorá nikdy neomrzí!

Najčastejším účesom na ktoré nevesty vsádza sú elegantné drdoly (tzv. Chignon). Či už vyčesaný nahor, alebo posadený nižšie, s týmto svadobným účesom zabodujete vždy! Môžu si ho dovoliť aj krátkovlásky, ak použijú kadernícke vypchávky do drdolu. Punc ešte väčšia elegancie docielite pridaním okrasné brošne alebo závoja.

Drdol vynikne iba poriadne uhladený, preto nezabudnite použiť tupírovací kefu, ktorou účes dokonale uhladíte. Na dokonalosti mu pridá aj poriadna dávka lesku a fixácie.

Svadobné účesy plné copánkov tento rok vedú na plnej čiare!

Keby sme mali vybrať jeden trend, ktorý prevláda nad všetkými ostatnými svadobnými učesy, tak vrkôčiky tento rok vedú na plnej čiare! A to na všetky spôsoby - zapletené do drdolu, vo francúzskom štýle, klasike copy i viac vrkôčikov. Výber je naozaj široký.

Poriadne sa vybavte sponkami a mini gumičkami, pretože tie budete potrebovať zo všetkého najviac.

Braided Chingnon - pletený drdol

Tento typ pleteného účesu patrí medzi top hráčov nielen pre nevesty ale aj pre družičky. Tento účes poskytuje mnoho variácií, a tak bude vždy pôsobiť jedinečne. A o to predsa každej neveste ide, však?

Ďalšou možnosťou sú voľnejšie stiahnuté pletené updo drdoly. A ak pridáte zlaté ozdoby alebo zelené lístky bude z vás bohyňa Afrodita ako vyšitá.

Braid & French Braid - klasické i francúzske copy

Jeden vrkoč je klasikou. Ale odvážnejší nevesty si môžu dovoliť viac zariskovať a zvoliť i viac zapletených vrkôčikov. Doplňte ich vlasovými ozdobami a môžete sa ísť z fleku vydávať.

Kvety vo vlasoch - len pre romantickú nevestu?

Každá nevesta si môže dovoliť zahrať v deň svadby na romantickú strunu. A čo iného než kvety dodá neveste nádych romantiky? Veľmi obľúbené sú kvetinové venčeky alebo polověnečky z kvetín. A čo je ešte skvelé? Zvládnete ich vyrobiť aj sami doma.

Čerstvý závan rustikálne svadby vnesú na svadobnú hostinu účesy plné poľných kvetín a ďalších prírodných ozdôb. Družičky a ostatné svadobčania môžu staviť aj na ostrejšie farby kvetov. A pre indiánsky alebo Coachella look sú zase ako stvorená ozdobná pierka.

Vyšperkujte svoj svadobný účes!

Ozdobné čelenky, brošne, spony, gumičky alebo korunky sú už stálicou medzi svadobnými doplnkami. Zvážte ale ich výber. Ku každému účesu, k šatám alebo typu svadby sa hodí iný.

Diamantové ozdoby alebo korunky vám dodajú punc sofistikované až majestátne krásy. Hodí sa teda pre klasickú krásku, ktorá chce byť v deň svojej svadby za dámu alebo za princeznú. Povedzte sami, ktorá žena by sa aspoň na jeden deň nechcela stať princeznou?

Ozdobné perličky alebo kvetinky sú naopak stávkou na istotu a skvelou voľbou pre nežnejšie typy neviest. Tieto jemné ozdoby vždy dodajú vášmu účesu ten pravý svadobný nádych.

Chcete byť v deň svojej svadby neprehliadnuteľné? Nebojte sa siahnuť po fascinátoroch, ktoré z vás urobia naozajstnú dámu z vyššej spoločnosti a verte, že vás nikto neprehliadne. Vzpomneňte si na kráľovskú svadbu Kate Middleton, kde sa to len tak hemžilo týmito malými fascinátory.

Polo-rozpustený svadobný účes - učesaná, neučesaná?

Ak najradšej nosíte rozpustené vlasy, cítite sa v nich jednoducho najlepsie, nie je nutné sa ich vzaté ani pred oltárom. Stačí pár vlasov zopnúť dozadu sponkami alebo gumičkou, jemne navlnit vlasy kulmou, prípadne dozdobiť perličkovou čelenkou a nežný prirodzený svadobný vzhľad je na svete.

V jednoduchosti je krása, no nie?

Svadobné vlnobitie - nežne i okázalo!

Stále ste nenašla ten pravý svadobný účes? Stavte na vlny! Tie pristanú úplne všetkým.

Môžete si vybrať z rôznych štýlov vĺn - nežné kudrlinky, mäkké vlny alebo vlny ako z 20 rokov. A čo je na tomto účese ešte skvelé? Zlvládnete ho aj sami doma alebo s pomocou kamarátky. Stačí k tomu kvalitná kulma na vlasy, vhodné stylingové prípravky alebo natáčky.

Svadobné vlny soft waves čiže ležérne mäkké vlny najlepšie podčiarknu krehkú dušu každej nevesty. Použite kulmu na vlasy väčšieho priemeru napr. ghd Curve Soft Curl Tong 32mm alebo BaByliss PRO Digital Iron Spring 38mm.

Vlny finger waves čiže skladané vlny boli hitom 20. rokov. Ako už vieme, trendy sa stále točia dokola. A tak je tu máme znova. Teraz v modernejšej verzii tzv. finger waves updo teda vlny sčesané do drdolu.

Predtým sa na dosiahnutie skladaných vĺn používala trvalá ondulácia, teraz máme to šťastie, že si ich môžeme vytvoriť aj špeciálne trojkulmou (BaByliss PRO, label.m) alebo natáčkami Kevin Murphy Wave Clips.

Svadobné účesy slávnych krások

U slávnych neviest vedú na plnej čiare svadobné závoje.

Celebrity často vsádzajú aj na ozdobné venčeky alebo čelenky.

Tak už viete, ktorý svadobný účes je ten pravý pre vás? :-)


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .