Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

7 dôvodov prečo milovať kefy Mason Pearson

24. 8. 2017

Zoznámte sa s novou značkou v naše e-shopu, ktorá ponúka tie najlepšie kefy na vlasy všetkých dôb - Mason Pearson. Zistite v čom spočíva ten všetok humbuk okolo týchto skvostných kief Mason Pearson.

Dlho sme premýšľali, čím doplniť náš sortiment kief na vlasy. Zdalo sa, že všetko, čo stojí za zmienku, už ponúkame. Potom nám ale padli do oka kefy Mason Pearson.

Pokiaľ tuto kefu ešte nevlastníte, potom nie je pochýb, že ste už o tomto kultovným nástroji, ktorého prvé zmienky sa datujú až do roku 1885, niekedy počuli. A ak ste vášnivým čitateľom módnych časopisov, kaderníckych alebo štylistických editorálech, špecializovaných blogov, sociálnych sietí celebrít, tak ako my, určite neminul tento skvost ani vašu pozornosť.

Ešte ste nepočuli o týchto výnimočných kefách na vlasy? Teraz je ten najvhodnejší okamih zistiť, v čom spočíva ten všetok humbuk okolo neho.

Existuje mnoho prvkov, ktoré kefy Mason Pearson odlišujú od všetkých ostatných:

1) Každý kus je originál

Všetky kefy Mason Pearson nie sú vyrábané sériovo, ale všetka výroba prebieha ručne podľa viac ako sto rokov overených postupov a techník, ktoré zaviedol zakladateľ Mason Pearson a za než bol tiež ocenený striebornou medailou na medzinárodnej výstave vynálezov International Inventions Exhibition v Londýne. Takže, každý kus ktorý sa vám dostane dorukou bude originál.

2) Efektívne a pritom šetrne kefuje

Ak ste si doteraz mysleli, že je normálne, že vás pri česaní vaše kefy ťahajú, tak na to rýchlo zabudnite a čo najrýchlejšie sa zbavte ostrých plastových hrebeňov alebo kief, ktoré vám môžu poškodiť nielen vaše vlasy, ale podráždiť aj vašu vlasovú pokožku.

Toto však nie je prípad kief Mason Pearson, ktoré vďaka špeciálnym štetinám ľahko kĺžu po vlasoch, jemne a šetrne je rozčesávajú, bez toho aby ich poškodili. Naviac každým prejdením vlasov jemne masírujú pokožku hlavy a stimulujú vlasové fotikuly, čo môže podporiť rast vlasov. Budete potom mať zdravšie a lekslejší vlasy.

Vyjímnečnost této kefy spočíva hlavne v jej unikátnom gumovom vankúšiku, vďaka čomu je tiež tak cenená. Tento vzduchový vankúšik umožňuje štetinám sa ohnúť nad zacuchaným miestom a zaisťuje tiež štetiny pružné, namiesto toho, aby zostali stuhnuté a hrubé.

3) Ponúka kefy pre všetky typy vlasov

Jeden typ kefy a dosť? Nie, to nestačí!

Nebol by to Mason Pearson, aby sa tiež nezaoberal otázkou, či jeden typ kefy vyhovuje všetkým ženám s rôznymi typmi vlasov. Odpoveď znie nie! Preto firma Mason Pearson ponúka kefy s 3 rôznymi štetinami v 6 veľkostiach a vo 4 farebných prevedeniach. Predovšetkým prvý parameter je veľmi dôležitý.

Vybrať si môžete variantu kefy s prírodnými štetinami (pure bristle) alebo kombináciu nylonových a diviačích štetín (bristle a nylon). Prvá menovaná varianta je určená predovšetkým pre majiteľky jemných vlasov naopak kombinácia nylonu a prírodných štetín je zase vhodnejší pre normálne až husté vlasy.

Menšie veľkosti sú vhodnejšie pre deti alebo na česanie jemných a kratších vlasov, ale záleží aj na osobných preferenciách a ako sa vám bude s kefou manipulovať. Kdežto väčšie veľkosti lepšie skrotí husté a dlhšie vlasy. Výber farby potom záleží iba na vás. :)

U nás si zatiaľ môžete vybrať z 4 typov kief: Mason Pearson Bristle & Nylon Popular - Large (BN1), Mason Pearson Bristle & Nylon Handy BN3, Mason Pearson Pure Bristle Handy Sensitive (SB3) a Mason Pearson Pure Bristle Pocket Child (CB4). Sú dostupné v 4 farbách - čierna, biela, modrá, ružová.

4) Je to najlepšie kefa na svete - obľúbila si ju aj britská kráľovská rodina!

Luxusné kefy Mason Pearson sú široko uznávané ako najlepší kefy na svete, ktoré sú populárne po celom svete - milujú ho blogerky, milujú ho profesionáli, milujú ho zákazníci aj celá britská rodina! Túto kefu jednoducho nejde nemilovať. Či už je to vďaka jej prepracovanému dizajnu, unikátne konštrukcii alebo kvalitným štetinám. Proste sa jej nedá odolať! :-)

No povedzte sami, kto by si nechcel česať vlasy najlepší kefou na vlasy? My áno! Svoje o tom vie aj Kate Middleton, ktorá nedá na kefu Mason Pearson dopustiť, a množstvo ďalších slávnych mien.

5) Táto kefa vám vydrží na vždy!

Pri výrobe kief Mason Pearson sa používajú len tie najlepšie materiály čo sú k dispozícii, preto tieto kefy vydržia naozaj celý život! Môžete ich tak dediť z generácie na generáciu. Nikdy už to potom nebude obyčajná kefa na vlasy.

6) Luxusné originálne balenie

Firma Mason Pearson je veľmi dôkladná a precízna aj čo sa balenia týka. Každá kefa je zabalena veľmi starostlivo do originálnej krabičky v dizajne, ktorý podčiarkuje dlhodobú históriu firmy. Dizajn balenia je až v majestátnymi štýle. Už sa vôbec nečudujem, že si ho kráľovská rodina tak obľúbila.

Keď vynecháme túto skvostnú kefu, tak sa v každej krabičke tiež nachádza veľmi dôležitá a praktická čistiaci pomôcka s príručkou, ako sa o kefu starať, aby vám vydržala večne. Príručka je síce iba v angličtine, ale špeciálny článok ako sa starať o kefy Mason Pearson si môžete prečítať tu → Ako sa starať o kefy Mason Pearson, aby vydržali večne?.

7) Investícia, ktorá sa oplatí!

Jedinou jeho nevýhodu vidíme vo vyššej cene. Avšak všetci v Glamot tíme sa zhodujeme, že tu sa investícia naozaj oplatí. Kefa Mason Pearson je síce drahšie ako bežné kefy na trhu, ale na druhú stranu, občas sa vydávame z peňazí za zbytočnosti, ktoré nepotrebujeme, že nám táto kefa zase takú dieru do vrecka neurobí.

Keďže sú tieto kefy na celý život, tak vo výsledku vlastne ušetríte, ak nebudete mať nutkanie kúpiť si ďalšie. :-)

ZÁVEREČNÉ ZHRNUTIE

Pri produktoch Mason Pearson si môžete vždy byť istí prvotriednou kvalitou, prověženou niekolkých storočiami! Všetky kefy sú vyrábané ručne s dôrazom na top kvalitu, životnosť a luxusné prevedenie!

plusy:

  • jednoznačne kvalita
  • vydrží celý život (ešte to nemáme odskúšané, ale veríme, aj na základe rôznych recenzií, že to mu tak je)
  • výber podľa typu vlasov
  • rôzne farby - každý si vyberie tú svoju
  • vlasy sú po ňom naozaj krajší
  • plastová rukoväť - dlhšia trvanlivosť, je ľahšia, nezaťažuje zápästie a tým je vhodnejšie na profesionálne použitie.

mínusy:

  • vyššia cena
  • plastová rukoväť - myslíme si, že by jej viac pristalo drevené prevedenie, ale to by kefu ešte viac predražilo.

Dúfame, že sa Vám článok páčil, a že sa Vám tiež zapáčia kefy Mason Pearson a budú Vašim verným spoločníkom pri každodennej úprave vlasov.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .