Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Top 10 trendy účesov jeseň/zima 2016-2017

20. 9. 2016

Inšpirujte sa najnovšími trendy účesy z prehliadkových mól! Bude sa nosiť cestička uprostred aj na stranu, mäkké vlny, uhladený look, drdoly, pletené copy, ozdoby aj mašle do vlasov. Návrat hlási tiež vlny v štýle 30. rokov a krepované vlasy, ktoré boli naopak hitom 90tek.

1) Cestička uprostred je späť!

Pokiaľ chcete zmenu a nechcete meniť farbu, dĺžku ani strih svojich vlasov, je ideálnou cestou zmeniť umiestnenie svojej cestičky. Vyskúšajte cestičku uprostred, ktorá je teraz novým hitom. Novú cestičku vytvorte ihneď po umytí vlasov a potom vysušte vlasy fénom. Pre dosiahnutie najpresnejšie línie cestičky použite hrebene s úzkou rukoväťou. Cestičku potom ešte zafixujte lakom na vlasy.

2) Uhladená cestička na stranu

Hitom bude aj cestička sčesaná a uhladená na stranu. Pre presnú definíciu tohto účesu použite stylingové prípravky pre uhladenie a hrebene s úzkou rukoväťou.

3) Miesto gumičky - mašle, ozdobné spony alebo gumičky

Vymeňte obyčajné gumičky za mašle či ozdobné spony alebo gumičky. Podobný look môžete vytvoriť pomocou gumičiek Invisibobble Bowtique nebo ozdob Invisibobble Wrapstar.

4) Dlhovlásky, stavte na drdoly!

Nosiť sa budú veľké drdoly vyčesané nahor alebo dozadu, a aj menšie nezbedné drdolčeky. Drdoly môžete upevniť sponkami, pinetky a ďalšími doplnkami od značky Glamot.

5) Mäkké vlny sú stále trendy

Romantický prirodzený look a jemné mäkké vlny patrí neodmysliteľne k sebe. Tento účes vytvoríte pomocou širšie kulmy na vlasy alebo natáčok väčšieho priemeru. Pre dlhotrvajúce vlny odporúčame použiť pred stylingom prípravky pre definovanie vĺn.

6) Pletené copy a vrkôčiky na všetky spôsoby

Pri pletení vrkôčikov môžete rôzne experimentovať! Nosiť sa budú ako klasické francouzcké copy, tak aj menšie pletené vrkôčiky, pletené up-do, rybie copy a ďalšie rôzne variácie vrkočov. Ideálnymi pomocníkmi týchto pletených účesov budú mini neviditeľné gumičky napr. Invisobobble NANO.

7) Uhladený, mokrý vzhľad je stále IN!

Mokrý vzhľad je stále trendy. Výhodou je, že vďaka týmto účesom už vaše vlasy nebudú v zime poletovať! Uhladený look vynikne na krátkych aj dlhých vlasoch, tmavovláskách aj světlovláskách. Najlepším priateľom tohto štýlu sú gély, vlasové vosky, lesky a ďalšie stylingové prípravky. A elektrizace vlasov už nebude mať šancu!

8) Vlny v štýle 30 rokov

Absolútnej ženskosti dosiahnete vďaka vlnám v štýle 30. rokov tzv.finger waves. Vytoření tohto účesu bude s pomocou špeciálnych klipov na vlasy Kevin Murphy Wave Clips úplná hračka!

9) Ozdobné čelenky a spony

Ozdobné čelenky a spony boli neodmysliteľnou súčasťou prehliadok Dolce & Gabbana, Marchesa, Rodarte aj Alexander McQueen. V štýle týchto módnych velikánov je vytvorená kolekcia ozdobných čeleniek a gumičiek od značky Invisibobble, s ktorými budete hviezdou každého večierku! Mrknite tiež na to, ako čelenky nosí blogerky Fashion Lady An a Nikola Knazikova.

10) Krepovačku môžete znova vytiahnuť!

Ak ste ešte svoju starú krepovačku nevyhodili, teraz nastal jej čas! Novým horúcim trendom sú opäť nakrepovanie účesy. Tie ocenia najmä majiteľky jemných a riedkych vlasov. Vďaka tomuto účesu budú vaše vlasy vyzerať že majú objemu na rozdávanie. :-) Tí, čo už žadnou nevlastní, nevadí, k dispozícii pre vás máme krepovačku BaByliss PRO Crimping Iron 15mm EP Tech alebo mini krepovačku BaByliss PRO Babycrimp Mini Crimping Iron.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .