Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Tipy na slávnostné líčenie, tento rok zažiarite!

3. 12. 2015

Existuje niekoľko tipov líčenie, ktoré sa hodia pre slávnostnú príležitosť. Základom dokonalého líčenia je krásna pleť. Pred samotným líčením doprajte svojej pleti peeling a hydratačnú masku, ktorá pleť krásne vyživi a rozžiari. Nezabudnite aplikovať podkladovú bázu a krém pre vyhladenie nedokonalostí a zmatnenie či rozžiarenie. Ďalším kľúčom k úspechu je výber správneho make-upu, mal by byť dostatočne kryci a hlavne by mal zodpovedať Vášmu typu pleti. Na dokonalý základ potom už len stačí vybrať vyhovujúci tip líčenia.

Tipy na make-up:

Dymové líčenie

Dymové líčenie je klasika, ktorá sa drží na vrcholku už niekoľko rokov. Najčastejšie sa stretneme s dymovým líčením v čiernych alebo hnedých odtieňoch, zle ale nevyzerá ani líčenie v odtieni modrej či fialovej.

Na celé viečko aplikujte svetlý tieň, ktorý vytvorí základ pre ďalšie tieňovanie. Pre vytvorenie klasického dymového líčenia máte dve možnosti. V prvej prípade môžete namaľovať silnejšiu čiernu očnú linku pozdĺž horných rias pomocou ceruzky a následne ju rozmazať do stratena. V prípade druhom môžete použiť čierny očný tieň. Tieň aplikujte na horné viečko k riasam a rozotrite do stratena.

Pre dymové líčenie možno použiť aj viac odtieňov, použitie je ale zložitejšie. Ak sa budete riadiť niekoľkými pravidlami, určite neurobíte chybu: do vnútorného kútika oka a do oblúčika k obočia aplikujte najsvetlejšie z odtieňov, stredné na stred oka a najtmavší odtieň do vonkajšieho kútika oka a do záhybu nad viečkom. Dôležité je, aby bol tieň dôkladne rozmazaný štetcom, aby sa netvorili výrazné prechody. Rovnako tak spodné viečko ľahko vytieňujte.

Pre ešte intenzívnejší zvýraznenie očí použite čiernu ceruzku do vnútornej linky. Celý look zakončite nanesením dvoch vrstiev riasenky.

Tipy na ceruzky na oči:

Tipy na očné tiene:

Tipy na riasenky:

Výrazné pery

Ak chcete upozorniť skôr na Vaše pery, zvoľte líčenie s výrazným červeným rúžom. Oči potom len doplňte čiernou linkou a celý look bude vyzerať veľmi elegantne a zmyselne.

Pre červené pery je podmienkou dokonalá pleť. Je nutné skryť všetky nedostatky pleti, pretože by je červená rúž opticky zvýraznila. Pred nanesením pery prepudrujte, aby rúž vydržala dlhšie a veďte okolo pier linku kontúrovacou ceruzkou. Kontúrovacia ceruzka by mala byť vo farbe rúžu a mala by byť vykreslená najlepšie jedným ťahom. Po aplikácii kontúrovacej ceruzky, vyfarbite pery rúžom. Prvú aplikáciu odtlačí do obrúsku, aby sa farba na perách lepšie zafixovala.

Oči zvýraznite pomocou tekuté linky. Veďte tenkú alebo zosilňujúci sa linku pozdĺž horných rias. S červenými perami a jednoduchou čiernou linkou budete neprehliadnuteľná.

Tip na kontúrovaciu ceruzku:

Tipy na rúžu:

Tipy na tekuté linky:


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .