Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Prispôsobte starostlivosť o pokožku letnému obdobiu

2. 6. 2015

Obdobie, kedy vystavujeme našu pokožku slniečku najčastejšie, je tu. Hoci sa to nemusí zdať, každý pobyt na slniečku môže pokožku vysušovať a preto by sme ju mali chrániť a hydratovať.

Zo všetkého najdôležitejšie je hydratácia, či už v podobe dostatku tekutín, tak v podobe vhodne zvoleného krému a telového mlieka. Na leto je vhodný krém s gélovou či ľahšou textúrou a najlepšie ešte obohatený o filtre, ktoré pokožku chránia pred UV žiarením. Použitím krému zamedzíme vysušovaniu a šupinatosť pleti, ktoré by následne viedlo k oslabeniu pružnosti a tvorbe vrások.

Pri výbere krému na tvár dbajte hlavne na to, aby zodpovedal typu Vašej pleti. Ak máte pleť mastnú určite siahnete po úplne inom produkte než ak máte pleť suchú, avšak nie je tomu tak, že by mastná pleť hydratovať nepotrebovala, každá pleť potrebuje hydratáciu.

Pleťový krém nanášajte ráno a večer na vyčistenú pleť, vďaka tomu sa krém výborne vsiakne a pleť osvieži.

Ak sa ani v lete nezaobídete bez make-upu siahnite po ľahkom matujúcim make-upu alebo BB krému. Jemne pleť natónuje, zkryjí nedostatky a Vašu pleť nezaťaží.

Raz za čas vymeňte večerný krém na tvár za fluid či sérum. Cez noc pleť dokáže najlepšie regenerovať a účinnej látky vstrebať. Raz do týždňa by sme si mali dopriať hydratačnú masku na tvár.

V neposlednom rade nesmieme zabúdať na opaľovacie krémy. Ak sa chystáte na dovolenku, kde budete väčšinu času tráviť na pláži na slniečku zvoľte opaľovací krém s vyšším faktorom. Na tvár by mal byť použitý vždy krém s SPF najmenej 30. Nezabúdajte, že účinnosť krémov znižuje ako potenie, tak pobyt vo vode či vlhkosť vo vzduchu, preto je nutné krém aplikovať niekoľkokrát za deň.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .