Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!

Tipy pre jemné vlasy!

11. 2. 2015

Problémov s jemnými vlasmi je hneď niekoľko - plihnou, mastí sa a nedokážu udržať objem. Väčšina kaderníkov sa zhodne na tom, že by jemné vlasy nemali dosahovať dĺžky pod lopatky. Ako ale dosiahnuť upraveného a precízneho vzhľadu účesu?

###1. Strava Dôležité je o vlasy starať aj zvnútra, stále zostanú jemné, ale budú kvalitnejšie. Mali by sme jesť dostatok zeleniny, ovocia, strukovín, rýb, semien a orechov. Vyhnúť by sme sa mali predovšetkým drastickým diétam, ktoré vlasom výrazní škodia, znižujú ich kvalitu a spôsobujú ich vypadávaniu. Ak si zadovážite výživové doplnky, určite nešliapnete vedľa. Zvlášť na jeseň a jar potrebujú naše vlasy dodať potrebné vitamíny, ktorých je v strave nedostatok.

###2. Starostlivosť Šampón - pre jemné vlasy sú určené radu na objem, ktoré majú špeciálne zloženie, aby vlas nezaťažovali. Dôležité je, aby sme šampón dôkladne vymyla, pretože jeho zvyšky by vlasy zbytočne zaťažovali, skor by sa zamastily a tiež by pôsobili ihneď zľahnuto.

Kondicionér - s kondicionérom šetrite, pretože z jemných vlasov sa môže horšie vymývať, je však dôležité kondicionér používať, aby sa vlasy dali lepšie rozčesať a zbytočne sa pri česaní nepřetrhaly.

Sušenie - nerozčesávajte vlasy mokré! Mokré vlasy sú tvárne a ľahko poškoditeľné. Nechajte radšej vlasy samovoľne uschnúť, alebo je len veľmi opatrne rozčešte hrebeňom, ktorý je na to určený.

Styling - vyvarujte sa silným stylingovým prípravkom, ktoré by vlasy len zaťažili a zlepili. Zamerajte sa na objemové produkty, ktoré sú pre jemné vlasy identifikované a preto by účes mal pôsobiť vzdušne a prirodzene. Nezabúdajte ale, že menej je niekedy viac.


Zaujal Vás článok? Zdieľajte ho so svojimi priateľmi.

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .