Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na odkaze tu.
Vyhlasujem, že som sa oboznámil so zásadami spracovania osobných údajov.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Mena
Euro (EUR)
Americký dolár (USD)
Krajina
Slovensko
Vybrať inú krajinu
menu
Beauty poradňa Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pre krajinu: Slovensko
Doprava Cena Doprava zadarmo od
Packeta home - kuriér Packeta home - kuriér Od 3,52 € 79,20 €
Slovak Parcel Service Slovak Parcel Service Od 4,52 € 106,92 €
Zásielkovňa Zásielkovňa Od 2,96 € 59,40 €
SPS Parcel Shop SPS Parcel Shop Od 3,04 € 79,20 €
GLS GLS Od 4,10 € 99,00 €
Osobný odber - Uherské Hradiště Osobný odber - Uherské Hradiště 1,77 € 99,00 €

Platba

Dostupné spôsoby platby sú závislé na voľbe spôsobu dopravy.
Platba Cena
Bankový prevod (zálohová faktúra) 0 €
Dobierka 1,14 €
Hotově vo výdajni 0 €
Platobnou kartou vo výdajni 0 €
Platobná karta online 0 €
Kontakt Darčeky
Registrujte sa a získajte výhody!
Ukázať filter
Cena
Materiál
Máte otázku?
Spýtajte sa

Katarina Krásna špecialistka pre vlasy a pleť
Katarina Krásna
špecialistka pre vlasy a pleť

+421 32/222 02 00
V pracovné dni: 8:00-16:30

info@glamot.sk

MoroccanOil

Značka Moroccanoil, ktorá sa zameriava na poskytovanie vlasových a telových produktov najvyššej kvality, je ikonickou kozmetickou značkou. To, čo začalo pred viac ako desiatimi rokmi ako jediný revolučný produkt, ktorý bol priekopníkom novej kategórie v kozmetickom priemysle, sa rozrástlo do kompletného radu produktov na vlasy a telo, ktoré sú obohatené o výživný arganový olej bohatý na antioxidanty, ktorý je pre túto značku charakteristický.

Viac informácií

Značka MoroccanOil

Príbeh značky MoroccanOil sa začal písať v čase, keď neskôr CEO a spoluzakladateľka firmy Carmen Tal, bola na cestách po Izraeli. Jej vlasy zrovna trpeli kvôli predošlému zlému zaobchádzaniu počas salónnych služieb. Tieto procesy doslova zničili jej farbu i textúru vlasov. V Tel Avive sa dostala do malého salónu, kde profesionáli používali arganový olej. Výsledky boli okamžité. Vlasy boli na pohľad zdravé, lesklé, hebké a poddajné. Karmen sa rozhodla o tento zázrak podeliť so svetom. A tak roku 2006 založila firmu MoroccanOil. Jej stratégia bola jasná: vziať to najlepšie, čo Afrika ponúka a odovzdať to svetu.

Onedlho potom, čo začala americkému trhu ponúkať produkty značky MoroccanOil, začali na jej dvere klopať americkí distribútori, žiadajúci výhradné právo predávať produkt. V tento moment Carmen s istotou vedela, že objavila niečo naozaj špeciálne. Prvým a dodnes najpredávanejším produktom tejto značky je olejová starostlivosť MoroccanOil Oil Treatment, ktorej základom je arganový olej. Neskôr MoroccanOil rozšíril sortiment a vytvoril unikátny rad stylingových a ošetrujúcich produktov na vlasy, ktoré zaručia okamžité výsledky.

Všetky produkty MoroccanOil obsahujú vzácny arganový olej. Jedinečnosť arganového oleja začína už tým, že strom argánie sa vyskytuje výhradne v juhozápadnom Maroku. Arganový olej je získavaný z jadier, ktoré sa vyskytujú vo vnútri arganových orechov, plodov argánie. Po stovky rokov bol arganový olej používaný ženami v Maroku na liečbu vlasov, kože a nechtov, aby ich chránil pred účinkami horúceho klímy. Arganový olej je bohatý na antrioxidanty a mastné kyseliny.

Máte otázku?
Spýtajte sa

Katarina Krásna špecialistka pre vlasy a pleť
Katarina Krásna
špecialistka pre vlasy a pleť

+421 32/222 02 00
V pracovné dni: 8:00-16:30

info@glamot.sk

Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete tu .